GC Warande LIEDEKERKE dicht het gat in uw cultuur

C21

GC Warande LIEDEKERKE dicht het gat in uw cultuur

Editiepajot_liedekerke_johan_verminnen_ingezonden_foto
Johan Verminnen (ingezonden foto)
 

Het nieuwe culturele seizoen komt opnieuw op gang in GC Warande Liedekerke. De eerstkomende voorstelling is die op vrijdag 14 september met de voorstelling van ‘Johan Verminnen & Trio’.

Na meer dan 40 jaar rondzwerven in de muziekwereld neemt hij ons mee op sleeptouw, met op het programma een greep uit zijn repertoire. Hits als ‘Brussel’, ‘Mooie dagen’, ‘Ik wil de wereld zien’ en ‘Reu des Bouchers’ worden zeker gespeeld, net zoals andere prachtige nummers. Samen met zijn vertrouwd trio uitstekende muzikanten laat u zich zonder twijfel meenemen op een luisteravond vol sfeer en emotie. De voorstelling start om 20.30 uur en de tickets kosten 17 euro.
Zondagnamiddag op 16 september staat het circusgezelschap ‘Wok’ voor de deur. Voor de allerkleinsten is dit live spektakel, waarin acrobatie en jonglerie zich afwisselen, beslist een fijne ervaring. De voorstelling start om 14.00 uur en de ingang is slechts 5 euro. Nadien kan er door iedereen een gratis circusinitiatie gevolgd worden.
Julien Vrebos zal op maandagavond 24 september als geboren en getogen Brusselaar in het kleine Liedekerke komen optreden. Julien is een filmregisseur en mediafiguur, die een lezing zal geven , een absoluut niet te missen ‘Brusseltrip’. Naar eigen zeggen zou hij nergens anders kunnen en willen wonen, omdat geen enkele stad ter wereld zo’n verscheidenheid biedt. De lezing start om 20.00 uur en kost 8 euro.
Tickets:
UiT-balie vrijetijdshuis, Warandestraat 22, 1770 Liedekerke.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 sep 2012
Lore De Saeger
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 06 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief