CD&V reikt accolade-award uit aan woonproject Monnikbos in LIEDEKERKE

C21

CD&V reikt accolade-award uit aan woonproject Monnikbos in LIEDEKERKE

Editiepajot_liedekerke_cd_v_reikt_accolade-award_uit_foto_jacky_delcour__2_
Foto's © Jacky Delcour
 
Editiepajot_liedekerke_cd_v_reikt_accolade-award_uit_foto_jacky_delcour
Foto's © Jacky Delcour
 
Editiepajot_liedekerke_cd_v_reikt_accolade-award_uit_foto_jacky_delcour__1_
Foto's © Jacky Delcour
 
Editiepajot_liedekerke_cd_v_reikt_accolade-award_uit_foto_jacky_delcour__3_
Foto's © Jacky Delcour
 

Woensdag werd door de CD&V-Liedekerke de uitreiking van de accolade-award aan het project Monnikbos een samengaan van de gemeente, sociale huisvestingsmaatschappij Providentia en VZW De Valier (mindervaliden). Na een kort bezoek aan de twee appartementsgebouwen in aanbouw en aan het gebouw De Valier in aanbouw werd de award wordt overhandigd aan Kathleen Straetmans directeur van de Valier.

CD&V gaat in elke gemeente voor een warme gemeenschap waar iedereen zich thuis voelt, mensen kansen krijgen maar ook aangezet worden om kansen te grijpen. CD&V-ers werken daar elke dag aan. En ze boeken resultaat. Dat is {daden inbegrepen}.
CD&V wil tijdens een heuse ‘tour’ over heel Vlaanderen die daden naar voor schuiven. De mensen die dit realiseerden, zetten we in de bloemetjes met een accolade-award. We koppelen dit aan de zeven prioriteiten, die we in onze campagne belichten. Deze laatste week voor de verkiezingen staat de prioriteit ‘betaalbaar wonen’ centraal en zetten we op woensdag 10 oktober het woonproject Monnikbos in Liedekerke in de kijker.
Liedekerke staat in de lijst van de gemeenten met een flink rapport wat betreft sociale huisvesting. In de wijk Monnikbos worden op dit moment 130 sociale wooneenheden (54 huizen en 72 appartementen) gebouwd in een groene en rustige omgeving. Volledig geïntegreerd in het geheel is er ook een tehuis in aanbouw (voor 16 personen met niet-aangeboren handicap). Het geheel paalt aan een reeds bestaande sociale woonwijk van ca. 30 sociale kavels (volbouwd). Op termijn zal de site van het woonproject Monnikbos nog verder ontwikkeld worden met nieuwe initiatieven gericht op betaalbaar wonen voor iedereen.
De symbiose tussen deze verschillende facetten zal een prachtig resultaat geven en is vandaag reeds visueel waarneembaar. De site ligt tussen de Hoefstraat, Linthoutstraat en de Sint-Gabrielstraat/Monnikbosstraat.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 okt 2012
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 06 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief