LIEDEKERKE – Voetballen voor een goed doel

C21

LIEDEKERKE – Voetballen voor een goed doel

Editiepajot_liedekerke_voetbaltornooi_g-voetbal_foto_jacky_delcour
Foto © Jacky Delcour
 

Wij zijn zes studenten handelsingenieur aan de Hogeschool-Universiteit Brussel en organiseren een voetbaltoernooi in Liedekerke ten voordele van een goed doel, namelijk “G-voetbal”. Dit is een organisatie die het voor mensen met een handicap mogelijk maakt om te genieten van sport.

Het voetbaltornooi wordt georganiseerd op zondag 17 maart, beginnende om 9 uur, aan de Sportlaan 2 in Liedekerke. Afhankelijk van hoe vlot de wedstrijden verlopen kan het laat uitlopen of vrij vroeg gedaan zijn (ten vroegste rond 15 uur). Voor de eerste ploegen is er een variëteit aan prijzenmateriaal. Natuurlijk gaat het hier niet over geldprijzen of zeer dure zaken, aangezien het evenement ten voordele is van het goede doel “G-voetbal”.
Tijdens het evenement zal er drank verkocht worden, evenals hotdogs en hamburgers. Als organisatoren zullen we tot doel stellen om iedere ploeg zo weinig mogelijk te moeten laten wachten, zodat ze toch genoeg matchen kunnen spelen, en zich kunnen amuseren voor het geld dat ze erin gestoken hebben.
We hopen dat de spelers niet te competitief ingesteld zullen zijn. Al bij al draait het om het feit dat het ten voordele is van het goede doel en dat de mensen een leuke dag beleven.
Voor de spelers zijn er kleedkamers en douches aanwezig, waar ze zich kunnen omkleden en opfrissen. Deze zijn ons ter beschikking gesteld door de gemeente Liedekerke, evenals de terreinen.
De organisatie de dag zelf wordt verzorgd door de 6 teamleden van team 303 (handelsingenieurs HUB) die dit evenement op poten hebben gezet, alsook vrijwilligers waaronder vrienden en familie van deze 6 mensen.
De mensen die komen voetballen zullen verzekerd zijn en er zal eerste hulp ter plaatse aanwezig zijn, alsook muziek tijdens de wedstrijden.
U kan mee doen met een ploeg van 5-8 spelers en het is 5 euro inschrijvingsgeld per speler (gezamenlijk te betalen).
Inschrijven of vragen? E-mail: charitysleague@gmail.com
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 feb 2013
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 06 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief