ACW-LIEDEKERKE organiseerde politiek debat

C21

ACW-LIEDEKERKE organiseerde politiek debat

Editiepajot_liedekerke_politiek_debat_foto_jacky_delcour
Rik Van Cauwelaert, burgemeester Luc Wijnant en schepen Dirk Lodewijk. - Foto's © Jacky Delcour
 
Editiepajot_liedekerke_politiek_debat_foto_jacky_delcour__1_
Foto © Jacky Delcour
 

Met de zin “de afwezigen hebben ongelijk” opende Rik Van Cauwelaert als moderator het politiek debat georganiseerd door ACW-Liedekerke.

Voor de gemeenteraadsverkiezingen van vorig jaar vulden de ACW-leden een enquêteformulier in rond de items die zij belangrijk vinden. Aan de hand van die enquête stelde het ACW haar memorandum op met voorstellen die zij de komende zes jaar belangrijk vinden.
ACW nodigde alle politieke partijen uit om deel te nemen aan het open politiek debat. N-VA, de vroegere kartelpartner van CD&V, die nog de belastingverhoging mee goedkeurde, wenste niet deel te nemen aan het debat.
Burgemeester Luc Wijnant (CD&V) en schepen Dirk Lodewijk (SP-A) verzekerden “dat aan de dienstverlening naar de Liedekerkenaren toe niet wordt geraakt. Ook de toelagen voor de verschillende adviesraden blijven behouden”, wat OKRA opluchtte.
“Ook het ontlenen van boeken blijft gratis. Integratie wordt één van de grote uitdagingen van de toekomst. Ook met de toenemende druk vanuit Brussel zullen we moeten rekening houden”.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 feb 2013
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 06 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief