CM opent nieuwe Thuiszorgwinkel en nieuw kantoor in LIEDEKERKE

CM opent nieuwe Thuiszorgwinkel en nieuw kantoor in LIEDEKERKE

Editiepajot_liedekerke_thuisozorgwinkel_cm_foto_jacky_delcour
Foto © Jacky Delcour
 

Op 2 april opent op de Affligemsestraat in Liedekerke een nieuw CM-kantoor en een CM-Thuiszorgwinkel. Naast de winkels in Halle, Tervuren en Meise komt er hiermee een vierde Thuiszorgwinkel in de regio Sint-Michielsbond (= regio Brussel en rand). Het CM-kantoor is een fusie van de huidige kantoren van Liedekerke en Affligem (Hekelgem). De nieuwe locatie combineert een hedendaagse uitstraling met een prima bereikbaarheid, ruime parkeermogelijkheden en klantvriendelijke openingsuren.

Vierde CM-Thuiszorgwinkel in de regio
Op 2 april opent in Liedekerke (Affligemsestraat 538 – vlakbij rondpunt station Liedekerke) de vierde CM-Thuiszorgwinkel in de regio Sint-Michielsbond. Deze winkel biedt een ruim gamma voor wie ziek of zorgbehoevend is en thuis wil blijven wonen. Wie –al dan niet tijdelijk- minder mobiel of zorgbehoevend is, kan er terecht voor advies en kan er heel wat hulpmiddelen huren of ontlenen. Er is ook een aanbod aan zorgproducten voor jonge gezinnen. CM-leden genieten 10% korting op alle aankopen, maar ook niet-leden zijn welkom. Bovendien is er op dezelfde locatie ook een CM-Hoorcentrum waar mensen terecht kunnen voor gehooradvies. Dit Hoorcentrum biedt ook oordoppen op maat aan voor wie zich wil beschermen tegen gehoorschade.
CM-kantoor Liedekerke-Affligem op centrale ligging
Het nieuwe CM-kantoor Liedekerke vindt u vanaf 2 april ook op de Affligemsestraat 538. Dit nieuwe CM-kantoor vervangt de huidige CM-kantoren van Liedekerke en Affligem (Hekelgem) en ligt centraal tussen beide locaties. Het kantoor heeft ruime openingsuren maar voor moeilijkere dossiers maken we graag een afspraak tijdens of buiten de openingsuren. Wie nood heeft aan Thuiszorg of in een moeilijke sociale situatie zit, kan langs gaan bij de dienst Maatschappelijk Werk. Indien nodig komt de maatschappelijk werker ook op afspraak aan huis.
Meer informatie en openingsuren op www.cm.be  en www.thuiszorgwinkel.be
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 mrt 2013
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief