Gezellig barbecueën in het Zonnetje in LIEDEKERKE

C21

Gezellig barbecueën in het Zonnetje in LIEDEKERKE

Editiepajot_liedekerke_nog_een_barbecue_foto_jacky_delcour
Foto © Jacky Delcour
 

Het oudercomité van CKO ’t Breugelkind vzw en het kinderdagverblijf Zonnetje Liedekerke, organiseren hun jaarlijkse zomerbarbecue voor de ouders op zaterdag 22 juni van 11.30 tot 15 uur aan de Muilenstraat 33 in 1770 Liedekerke.

“Wij doen elk jaar ons best om extra speelgoed aan te schaffen voor onze baby’s en peuters. Vorig jaar werd een groot deel van onze opbrengst gestolen dus willen we dit, dit jaar goed maken door extra buitenspeelgoed aan te kopen”, zegt Carine Ruysseveldt, teambegeleider-coach van het kinderdagverblijf in Liedekerke. “Naast het werk eens een praatje kunnen slaan met de ouders is ook een meerwaarde. Je leert de ouders beter kennen en zij ons. De vertrouwensband wordt op deze manier versterkt wat heel noodzakelijk is aangezien je hun kostbaarste bezit elke dag in handen hebt”.
't Breugelkind vzw is de grootste privéspeler op de markt van de kinderopvang in België. 't Breugelkind vangt elke dag 8.000 kinderen op in 70 locaties, verspreid over 36 gemeenten. 300 medewerkers zetten zich elke dag in om de kinderen de beste zorgen te geven in kinderdagverblijven, binnen- en buitenschoolse opvang, dienst voor onthaalgezinnen en bedrijfsopvang. 't Breugelkind heeft ook een eigen studie- en adviescentrum om lokale besturen en kinderopvangdiensten te helpen hun diensten te optimaliseren.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 jun 2013
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief