FLAP-UIT in alle brievenbussen in LIEDEKERKE

C21

FLAP-UIT in alle brievenbussen in LIEDEKERKE

Editiepajot_liedekerke_flap_uit_ingezonden_foto
(ingezonden foto)
 

Tegen het einde van de maand juni is het dan zo ver en valt het nieuwe magazine FLAP-UIT gratis in alle brievenbussen van Liedekerke. FLAP-UIT is een magazine (met het hart op de tong) die de kleine en grote geschiedenis van Liedekerke en zijn inwoners wil aankaarten. Een magazine met artikels over een ver maar ook over een nabij verleden. Een magazine over alledaagse en opmerkelijke gebeurtenissen.

Het is voor het redactieteam een boeiende uitdaging voor een betere communicatie met alle Liedekerkenaren. Wat is zinvol en interessant? Altijd weer duiken er nieuwe verhalen, foto’s en herinneringen op. Er zijn nog altijd zoveel kleine en grote verhalen die niet verteld zijn of die het verdienen van nog eens verteld te worden. In “FLAP-UIT” ga je ze kunnen lezen..
FLAP-UIT zal om de drie maand verschijnen en informeren over het reilen en zeilen in Liedekerke. Veel zal afhangen van de inspiratie van de auteurs maar ook van de interesse en de reacties van de lezers. FLAP-UIT staat open voor ieder boeiend verhaal, voor iedere interessante foto.
Een aantal ontwikkelingen dus, waar FLAP-UIT je in deze en de komende edities graag van op de hoogte zal houden. Zo vind je in het eerste nummer, naast sport, ontspanning, politiek, regionieuws en interessante weetjes over onze gemeente… een interview met een Bekende Vlaming (BV), een toffe babbel met burgemeester Luc Wynant maar ook de ongezouten mening van enkele inwoners die antwoorden op een aantal interessante vragen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 jun 2013
Jacky Delcour
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 06 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief