LIEDEKERKE – Likert.TV zet er voorlopig een punt achter

C21

LIEDEKERKE – Likert.TV zet er voorlopig een punt achter

Editiepajot_liedekerke_de_ploeg_van_liket_tv_foto_jacky_delcour
Het team van Likert.TV. - Foto © Jacky Delcour
 

“Beste bezoekers van Likert.TV, zoals jullie de laatste tijd waarschijnlijk al zelf gemerkt hebben, draait likert.TV de laatste weken op een laag pitje. Dat is niet enkel te wijten aan de komkommertijd.

Likert.tv wordt gedragen door een aantal vrijwilligers, die in hun vrije tijd aan dit meer dan leuke project werken. Tijden veranderen echter, en de beschikbare vrije tijd is zeer snel geslonken de laatste maanden.
We hebben steeds het beste van onszelf gegeven in de vele en vooral leuke reportages - en we hadden de laatste tijd het gevoel dat de beschikbare tijd niet meer voldoende was om jullie de nodige kwaliteit te blijven aanbieden.
We hebben dan ook besloten om er voorlopig een punt achter te zetten. De website zal voorlopig worden gelinkt aan onze Facebook pagina's, waar onze vele vrienden het laatste nieuws over likert.tv kunnen blijven volgen.
Wij hebben ons alvast heel erg geamuseerd met dit project - en we hopen jullie ook... Wij wensen iedereen dan ook te bedanken voor de vele steun die we de laatste 2 jaar hebben gekregen - en hopelijk tot weerziens”.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 jul 2013
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 06 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief