LIEDEKERKE - Zesde zomerschool voor Anderstaligen

C21

LIEDEKERKE - Zesde zomerschool voor Anderstaligen

Editiepajot_liedekerke_zomerschool_voor_anderstaligen_foto_jacky_delcour
Foto © Jacky Delcour
 

Spreekt jouw kind thuis geen Nederlands? Dan is de Zomerschool perfect. Van maandag 29 juli tot en met vrijdag 9 augustus organiseert de Jeugd- en Integratiedienst van Liedekerke voor de zesde keer een zomerschool in de gemeentelijke academie voor beeldende kunst.

Via deze school ontdekken Anderstalige kinderen uit de derde kleuterklas en lagere school spelenderwijs de Nederlandse taal. Dit intensieve taalbad vormt een goede startbasis voor het nieuwe schooljaar. Gelukkig kan er opnieuw gerekend worden op een enthousiast team van deskundige vrijwilligers, die de kinderen gedurende de voormiddag spelenderwijs onderdompelden in de Nederlandse Taal.
Omdat de nadruk werd gelegd op het speelse karakter van de zomerschool, werd deze geïntegreerd in de gemeentelijke vakantiekampen. In de namiddag sluiten de kinderen aan bij de activiteiten van de vakantiekampen. Om deze aansluiting op een vlotte, maar vooral ook verantwoorde manier te laten verlopen, schuiven een aantal begeleiders van de zomerschool in de namiddag mee door naar de vakantiekampen, ter ondersteuning van zowel de kinderen als de animatoren. Gegarandeerd leuke en vooral leerrijke spelnamiddagen.
Wil je meer informatie? Bel naar het Sociaal Huis op het nummer 053 64 55 51.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 jul 2013
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 06 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief