LIEDEKERKE - Tophypnotiseur Rostelli met gloednieuwe show

C21

LIEDEKERKE - Tophypnotiseur Rostelli met gloednieuwe show

Editiepajot_liedekerke_rostelli_en_hanny_d_foto_jacky_delcour
Rostelli en Hanny-D, een momentopname uit een vorige show. - Foto © Jacky Delcour
 

De vernieuwde Rasti Rostelli Show komt terug naar ons land. De aftrap wordt gegeven op zaterdag 31 augustus in Liedekerke. Rostelli was al twee keer te gast in Liedekerke, met telkens een uitverkochte zaal. Ook de nieuwe show 'De fascinatie van het ontastbare' zal ongetwijfeld heel wat nieuwsgierigen naar Liedekerke halen. De basis van de show bestaat inmiddels al twintig jaar en blijft zelfs nu nog steeds weer een groot succes, zeker nu de laatste tijd de mensen zich weer meer en meer gaan interesseren in het onbekende en spirituele programma's.

“We kiezen opnieuw voor Gemeenschapscentrum Warande om de gezellige, intieme sfeer te kunnen behouden dat hoort bij dit genre evenement”, aldus David Gheysels van White Dream, organisator van deze topshow. “Een show die je moet gezien hebben om te geloven”.
Wie deze show niet wil missen, moet er dus bij zijn op zaterdag 31 augustus. Deuren gaan open vanaf 19 uur, en de show start omstreeks 20 uur. Kaarten zijn in voorverkoop te koop aan €25,00. Er bestaat ook een VIP-formule ter waarde van €40,00. Voorverkooppunten zijn café De Waeg (Gemeenteplein 11 - 1770 Liedekerke), Lottocenter De Warande en Café Den Appel (Warandestraat - 1770 Liedekerke)
Ook deze keer zal je verstand weigeren te geloven wat je eigen ogen zien.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 aug 2013
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 06 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief