LIEDEKERKE – Nieuwe Kinderkledingwinkel

C21

LIEDEKERKE – Nieuwe Kinderkledingwinkel

Editiepajot_liedekerke_kinderkledingwinkel_vedette_en_kastaar_foto_jacky_delcour__1_
Foto's © Jacky Delcour
 
Editiepajot_liedekerke_kinderkledingwinkel_vedette_en_kastaar_foto_jacky_delcour
Foto's © Jacky Delcour
 

Aan de Warandestraat is de nieuwe kinderkledingwinkel Vedette & Kastaar nu officieel open. Zaakvoerder Els Wets zag met de opening een kinderdroom in vervulling gaan.

Aan verkoopervaring heeft Els alvast geen gebrek, ze heeft zelfs twintig jaar ervaring. Maar dan wel in een totaal andere sector namelijk de informatica. De stap naar een kinderkleding lijkt groot, maar is een heuse kinderdroom van haar.
"Met 'Vedette & Kastaar' wil ik vooral proberen het verschil te maken met een aantal exclusieve, vernieuwde en populaire merken", zegt Els. "Zoek je iets klassiek, sportief, zeer kleurrijk of eerder trendy … wij bieden een gepaste outfit voor ieders budget. Wat ik wil overbrengen is het helpen combineren. Zo hoeft een volledige outfit niet altijd duur te zijn en kan je gemakkelijk binnen je budget blijven. Ik wil iedereen het gevoel geven dat je altijd welkom bent ook al vind je niet altijd iets naar je zin. Het cliché van in een kleine winkel stap je niet zomaar binnen zonder te kopen wil ik hiermee dan ook de kop in drukken. Iedereen welkom, voel je thuis, ik help je graag verder."
Meer informatie, openingsuren en nieuwtjes op www.vedette-kastaar.be . De winkel is uitzonderlijk op 25 augustus open. Tot eind augustus geeft Els dubbele punten op de klantenkaart.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 aug 2013
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief