CD&V LIEDEKERKE stelt nieuw partijblad C&TRAAL voor

C21

CD&V LIEDEKERKE stelt nieuw partijblad C&TRAAL voor

Editiepajot_liedekerke_blad_cdenc_centraal_foto_jacky_delcour
Het redactieteam. - Foto's © Jacky Delcour
 
Editiepajot_liedekerke_blad_cdenc_centraal_foto_jacky_delcour__1_
Foto © Jacky Delcour

CD&V Liedekerke pakt deze week uit met C&TRAAL, het gloednieuwe magazine van de partij. De bedoeling is dat de Liedekerkenaar via dit magazine nauwer betrokken wordt bij de beleidsbeslissingen, standpunten en projecten die de partij uittekent. C&TRAAL zal drie keer per jaar verschijnen.

Het magazine is in de eerste plaats een communicatiemiddel om het reilen en zeilen van de gemeente aan de inwoners voor te stellen. “Wie beleid voert, moet toekomstgericht denken maar ook open en transparant handelen”, legt CD&V-burgemeester Luc Wynant uit. “Met deze uitgave proberen we de inwoners van Liedekerke op de hoogte te houden van de verdere uitbouw van onze gemeente maar willen wij hen ook intenser betrekken bij het gemeentelijk beleid”. Daarnaast wil de partij met C&TRAAL een inkijk geven op de partij zelf en de mensen die er zich voor inzetten.
In het eerste nummer leest u meer over de visie die de partij heeft op de toekomst van Liedekerke, maar ontdekt u ook wat er tot op heden al is terechtgekomen van het partijprogramma dat vorig jaar aan de inwoners werd voorgesteld. Daarnaast komen ook de geledingen aan bod met een verslag van hun activiteiten.
Met C&TRAAL heeft CD&V Liedekerke een meer hedendaagse opvolger van het vorige blad Keerpunt. “We hebben bewust gekozen voor een totaal nieuw concept,” zegt communicatieverantwoordelijke Bram Bronselaer. “Een partijblad is er uiteraard in de eerste plaats om mensen te informeren over de zaken waar de partij zich om bekommert, maar het is daarbij ook onze taak om de informatie op een aangename, professionele en eigentijdse manier te presenteren.”
Het magazine valt deze week nog in de brievenbus van de Liedekerkenaren
Voor meer informatie kunt u terecht bij:
Bram Bronselaer
tel. 0494 80 92 97
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 aug 2013
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief