LIEDEKERKE – Durf ook vergelijken

C21

LIEDEKERKE – Durf ook vergelijken

Bezint_voor_ge_u_bindt_p568
 

Telefoon, gsm, internet, televisie: durf ook vergelijken. Informatie op donderdag 21 november. 50% van de Belgen heeft een abonnement dat niet aangepast is aan zijn werkelijke telecommunicatiebehoeften.

Zelfs voor een prepaid gsm-kaart vind je goedkopere aanbiedingen. Waarom zou je dus de stap niet durven zetten? De gemeente Liedekerke wil de inwoners, in samenwerking met de FOD Economie, helpen om de aanbiedingen van de verschillende operatoren van de regio te vergelijken zodat ze zelf het abonnement dat het best bij hun past, kunnen kiezen.
Op donderdag 21 november 2013 wordt er van 15.00 tot 20.00 uur in het Vrijetijdshuis, Warandestraat 22 een team van de FOD Economie voorzien dat voor de geïnteresseerden een simulatie zal uitvoeren. Er wordt gevraagd de laatste maandelijkse facturen van de telecomoperator mee te brengen. Opgelet! De bedoeling van dit gesprek is hulp te bieden bij de simulatie en de juiste informatie te verschaffen zodat er vervolgens kan gekozen worden voor het abonnement dat het best bij de noden past. Tijdens het gesprek kunnen niet alle vragen over problemen in de telecommunicatiesector beantwoord worden. Indien nodig zullen de contactgegevens van de desbetreffende diensten die het beste kunnen helpen doorgegeven worden.

Meer informatie
tel. 053 64 55 11
onthaal@liedekerke.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 nov 2013
Jacky Delcour
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 06 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief