LIEDEKERKE - Heraanleg Opperstraat (tussen N207 en Nieuwstraat).

C21

LIEDEKERKE - Heraanleg Opperstraat (tussen N207 en Nieuwstraat).

2015-01-05_heraanleg_opperstraat_005a
 
2015-01-05_heraanleg_opperstraat
 

Vanaf maandag 5 januari 2015 starten de werken voor de heraanleg van de Opperstraat. Vanaf dan zal er een omleiding worden ingesteld via de Loddershoekstraat, Bombardonstraat en Sint-Gabriëlstraat, aangezien de Opperstraat tot en met het kruispunt met de Nieuwstraat afgesloten zal zijn tot mei 2015.

Info De Lijn: wijziging route 355 (enkel richting Brussel): Afschaffing haltes 'Pamelsestraat', 'Kapellebaan' en 'café Liedekerkebos', halte 'Pamelsestraat' wordt vervangen door halte 'Velodroom', tijdelijke halte ter hoogte van Beukenlaan, route via Loddershoekstraat en Hoefstraat.

 

Dinsdag 6 januari 2015 zal de rijwegverharding opgebroken worden, aansluitend worden de buizen en putten geleverd. Vanaf maandag 12 januari 2015 starten de rioleringswerken (met bijhorende huisaansluitingen) vanop het kruispunt met de Pamelsestraat richting Nieuwstraat, deze zullen ongeveer 4 weken duren. Aansluitend worden de funderingen, boordstenen en verharding aangelegd.

 

Dit houdt in dat vanaf 6 januari 2015 de rijweg tijdens de werkuren moeilijk of niet bereikbaar is met de wagen, gelieve deze dan ook tussen 6u en 17u buiten de werkzone te parkeren.

 

De bestaande voetpaden blijven zo lang mogelijk behouden om de overlast te beperken. Voor de aanleg van de huisaansluitingen op de riolering moeten deze wel tijdelijk en plaatselijk onderbroken worden. De werken van de eerste fase (Opperstraat) zouden tegen eind mei voltooid zijn, onze planning is echter sterk afhankelijk van de weersomstandigheden.

 

De tweede fase omhelst de omgevingsaanleg van de nieuwbouw appartementen (plein + oude Bombardonstraat + voetpaden Velodroomstraat) en zou tegen augustus afgewerkt zijn.

 

Om de huisvuilomhaling in de werfzone (restafval, GFT, PMD, papier&karton,…) te verzekeren dienen de vuilniszakken ten laatste voor 7 u op het voetpad te staan op de normaal voorziene data van de afvalstoffenkalender.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 jan 2015
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 01 jul 2024
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief