LIEDEKERKE - Heropening Colruyt

C21

LIEDEKERKE - Heropening Colruyt

Editiepajot_liedekerke_colruyt_foto_jacky_delcour__5_
 
Editiepajot_liedekerke_colruyt_foto_jacky_delcour__1_
Editiepajot_liedekerke_colruyt_foto_jacky_delcour__2_
Editiepajot_liedekerke_colruyt_foto_jacky_delcour
 
Editiepajot_liedekerke_colruyt_foto_jacky_delcour__3_
Editiepajot_liedekerke_colruyt_foto_jacky_delcour__4_
 

Colruyt, vestiging Liedekerke, is woensdag opnieuw voor het grote publiek open. De winkel werd een derde groter. Dinsdagavond was er de officiële heropening van deze vernieuwde winkel.

Na tien jaar heeft Colruyt, aan de Kleemputtenstraat 65, zich vergroot tot vierhonderd vierkante meters, Colruyt is dus een derde groter geworden, met onder andere een groter aanbod aan voedingswaren. Colruyt Liedekerke telt nu een veertigtal werknemers, een twaalftal nieuwe banen kwamen er bij.

Er zijn nog een aantal nieuwigheden:  

Het Collect&Go-afhaalpunt: U vult uw boodschappenlijst in op de website www.colruyt.be met de vermelding op welke dag en welk uur u uw boodschappen er gaat ophalen. De website www.colruyt.be is uiteraard 24 uur op 24 uur en zeven dagen op zeven bereikbaar. Uw boodschappen worden netjes gerangschikt in herbruikbare plooiboxen. U komt uw boodschappen afhalen en u betaalt zonder tijdverlies aan de kassa. De beenhouwerij werd een zelfbediening met twee extra kassa’s.

Zoals gezegd werd Colruyt, vestiging Liedekerke, dinsdagavond plechtig heropend en dit in aanwezigheid van een groot aantal genodigden. We noteerden er toespraken van gerant Peggy Vandenberghe, verkoopdirecteur Marc Van de Velde en de Liedekerkse burgemeester Luc Wijnant.

Colruyt, Kleemputtenstraat 65 in 1770 Liedekerke. Telefoon winkel: 053/66.76.61. Telefoon beenhouwerij: 053/68.54.17. Openingsuren: Van maandag tot en met donderdag van 9 tot 20 u. Op vrijdag van 9 tot 21 u. Op zaterdag van 9 tot 19 u. Website: www.colruyt.be   .

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 nov 2008
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief