LIEDEKERKE - Het gele lintje verbind je, in de strijd tegen kanker

C21

LIEDEKERKE - Het gele lintje verbind je, in de strijd tegen kanker

2015-10-15_dag_tegen_kanker___4_a
 
2015-10-15_dag_tegen_kanker___9__gemeentepersoneel
 
2015-10-15_dag_tegen_kanker___14_gemeentepersoneel
 

In Liedekerke namen het gemeentelijke personeel en alle ambtenaars, de Kleuterschool Dol-fijn deel aan de de Dag tegen Kanker. Elke derde donderdag van oktober organiseert Kom op tegen Kanker de Dag tegen Kanker. Met de steun van meer dan 100 ziekenhuizen en zorgorganisaties. Een dag waarop we onze verbondenheid tonen met alle kankerpatiënten en hun naasten. Toon je solidariteit met iedereen die strijdt tegen kanker en speld op 15 oktober het gele lintje op.

 

Elk jaar krijgen bijna 40.000 Vlamingen het harde verdict: kanker. Dat zijn 107 nieuwe patiënten per dag. Bijna 5 per uur. Mannen. Vrouwen. Kinderen. Meer dan 200.000 mensen leven met en na kanker. Onthutsende cijfers waar je stil van wordt. Het betekent dat vroeg of laat iedereen met kanker te maken krijgt. Rechtstreeks of onrechtstreeks. 

 

Op de Dag tegen Kanker worden tal van hartverwarmende activiteiten op touw gezet voor kankerpatiënten en hun naasten. Ze worden verwend met een hapje en een drankje, een voet- of handmassage, een schoonheidsverzorging, een workshop kleur- en stijladvies, een relaxatiemassage,… 

 

www.dagtegenkanker.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 okt 2015
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 01 jul 2024
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief