LIEDEKERKE - Juf Marie-Rose met pensioen

C21

LIEDEKERKE - Juf Marie-Rose met pensioen

2015-10-29_juf_marie-rose_pensioen___1_a
 
2015-10-29_juf_marie-rose_pensioen___3_a
 
2015-10-29_juf_marie-rose_pensioen___4_b
 
2015-10-29_juf_marie-rose_pensioen___5_b
 
2015-10-29_juf_marie-rose_pensioen___6_b
 

Kleuterjuf Marie-Rose Schelfhout gaat op pensioen. Donderdag, 29 oktober, werd ze gevierd en in de bloemetjes gezet in de Sint-Antoniusschool in Liedekerke, waar ze 38 jaar voor de klas heeft gestaan.

Het werd een onvergetelijke dag voor haar. Ze werd ’s middags al verwacht op school waar ze samen met haar collega’s en oud-collega’s gezellig kon bijpraten tijdens de lunch.  In de namiddag trakteerden de kleuters en de lagere school haar op een zelfgemaakt liedje en een aantal dansjes.  Iedereen overlaadde ook met cadeautjes en gelukwensen.

Juf Marie-Rose heeft 38 jaar lang voor de klas gestaan, waarvan het grootste deel in de derde kleuterklas. Voor haar was het afscheidsfeest een mooi maar ook emotioneel moment. "Ik ga alle sociale contacten hier, al de kinderen en mijn collega's, natuurlijk heel fel missen. Ik vond het geweldig om hier voor de klas te mogen staan en aan het begin van elk schooljaar nieuwe kleutertjes te mogen verwelkomen. Maar gelukkig is er de computer.  Af en toe eens mailen en eens kijken naar de website.  Zo leef ik mee met wat op school allemaal gebeurt”  glimlacht Marie-Rose.

Voor de kleuterjuf breekt nu een nieuwe periode aan. Maandag vertrekt zij naar haar thuisfront in Frankrijk.  Juf Marie-Rose, geniet van je pensioen!  We wensen jou nog vele gezonde en mooie dagen toe! Vanwege het ganse schoolteam Sint-Antoniusschool.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 okt 2015
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 01 jul 2024
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief