Open Vld LIEDEKERKE zet het nieuwe jaar in met minister Sven Gatz

C21

Open Vld LIEDEKERKE zet het nieuwe jaar in met minister Sven Gatz

2016-01-11_vld_nieuwjaarsreceptie_met_sven_gatz__1_a
 
2016-01-11_vld_nieuwjaarsreceptie_met_sven_gatz__2_a
 
2016-01-11_vld_nieuwjaarsreceptie_met_sven_gatz__5_a
 
2016-01-11_vld_nieuwjaarsreceptie_met_sven_gatz__6_a
 
2016-01-11_vld_nieuwjaarsreceptie_met_sven_gatz__11_a
 

Maandag, 11 januari, kwamen de liberalen in Liedekerke samen om het nieuwe jaar te vieren. Naast minister Sven Gatz en talrijke bestuursleden uit de regio, tekenden ook Walter Zelderloo, gedeputeerde voor de provincie Vlaams-Brabant, volksvertegenwoordigers Dirk Janssens en Jo De Ro en erevolksvertegenwoordiger Jef Valkeniers present om de leden en sympathisanten van Open Vld Liedekerke het beste te wensen voor 2016.

 

In zijn welkomstwoord blikte voorzitter Joris Poppe terug op het voorbije jaar en schetste hij hoe Open Vld Liedekerke ook in 2016 en de komende jaren constructief wil meedenken over hoe Liedekerke vorm gegeven kan worden.

 

Sven Gatz, minister van Media, Cultuur, Jeugd en Brussel, sprak over het werk van de liberale ministers in de verschillende regeringen. Hij ging ook dieper in op zijn plannen met het Vlaamse cultuur- en medialandschap en verklaarde waarom ze in het buitenland vaak met afgunst kijken naar de grote kunstenaars die ons land voortbrengt.

 

Als bedanking kreeg Sven Gatz een mand met Liedekerkse bierproducten cadeau uit handen van Hubert De Neys, een geschenk dat hij als gewezen directeur van de Belgische brouwers zeer kon appreciëren.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 jan 2016
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 01 jul 2024
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief