Antiloop voortaan gevestigd in centrum LIEDEKERKE

C21

Antiloop voortaan gevestigd in centrum LIEDEKERKE

Antiloop
 
Antiloop2
 

Op 4 maart 2016 verhuisde lederwarenzaak-schoenmakerij Antiloop uit Liedekerke naar het centrum van de gemeente. Wie op zoek is naar een nieuwe handtas of schoenen wil laten herstellen, kan vanaf nu terecht op de Stationsstraat 71.

 

Antiloop werd opgericht in 1986. Seizoen na seizoen stellen zij een uitgebreide collectie aan handtassen, geldbeugels, paraplu’s en reiskoffers samen. In 2011 behaalde zaakvoerder Eddy Bronselaer zijn diploma als schoenmaker. Sindsdien bent u bij Antiloop ook voor alle mogelijke schoenherstellingen aan het juiste adres. Alle schoenherstellingen gebeuren binnenshuis door Eddy zelf. De zaak bestaat vandaag 30 jaar en zit voor de gelegenheid in een volledig nieuw kleedje. 

 

Lederwaren-Schoenmakerij De Antiloop wil steevast garant staan voor kwaliteit. Daarom werken zij uitsluitend samen met gekende, kwaliteitsvolle merken als BOO!, Laurent David, Crinkles, Kisses of Pearl, Hedgren, Esprit, s. Oliver, Pierre Cardin, Seeberger en Stanley om het aanbod samen te stellen. “We hechten daarbij ook veel belang aan de prijs-kwaliteitverhouding,” zegt Eddy. “Onze bedoeling is steeds om mooie, duurzame producten aan te bieden tegen een redelijke prijs.”

 

Nieuw in het aanbod zijn de tassen van Emmy Wieleman en de reiskoffers van Delsey. Wie op reis vertrekt, kan hier dus alvast een eerste stop maken. Vanzelfsprekend krijgt u hierbij ook een excellente service na verkoop. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 mrt 2016
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 01 jul 2024
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief