Broederlijk Delen Federatie LIEDEKERKE organiseerde voorbije weekend hun tiende koffiestop

C21

Broederlijk Delen Federatie LIEDEKERKE organiseerde voorbije weekend hun tiende koffiestop

2016-03-05_koffiestop___9_a
 
2016-03-05_koffiestop___15_a
 
2016-03-05_koffiestop___21_a
 
2016-03-05_koffiestop___22_a
 
2016-03-05_koffiestop__24_a
 

Broederlijk Delen organiseerde het voorbije weekend al haar tiende editie van “Koffiestop”. Overal in Vlaanderen waren vrijwilligers druk bezig voor het goede doel. Ook in Liedekerke en Affligem werd er koffie gedronken onder andere aan het gemeentehuis, in de kerken, in de Colruyt, in scholen, maar ook op de markten in beide gemeenten.

 

 In ruil voor een vrije bijdrage aan Broederlijk Delen konden voorbijgangers genieten van een kopje warme koffie en een gezellige babbel met vrienden, familie, collega’s, … De vrijwilligers hoopten alvast het succes van 2016 te herhalen of te evenaren.

 

Bovendien is dit niet de enige actie die Broederlijk Delen tijdens de vastenperiode organiseert. De vastencampagne van Broederlijk Delen heet dit jaar: “Maak ons overbodig. Steun de plannen van het Zuiden”. En hoe kan je dat beter doen dan door gezellig te tafelen? De solidaire maaltijd is één van de klassiekers onder de actiemodellen van Broederlijk Delen. Overal in Vlaanderen komen mensen samen aan tafel voor een ontbijt, een brunch, een warme maaltijd. Zo ook weer dit jaar in Hekelgem (Affligem).

 

Onder het intussen alom gekende motto Culinair Solidair organiseren de Parochiale Federatie-Liedekerke een Colombiaans menu aan (voorgerecht + hoofdschotel + dessert).

 

Op zaterdag 12 maart vanaf 18 uur in de parochiezaal de Patro aan de Fosselstraat in Hekelgem.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 mrt 2016
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 01 jul 2024
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief