LIEDEKERKE - Pancake Saturday voor Dokters van de Wereld

C21

LIEDEKERKE - Pancake Saturday voor Dokters van de Wereld

2016-03-12__pancake_saturday
 

Zaterdag 12 maart is Pancake Saturday. Op deze zaterdagochtend laat Jongsocialisten Pajottenland de bezoekers van de markt van Liedekerke proeven van hun zelfgemaakte pannenkoeken en warme chocomelk. De donaties van de marktbezoekers gaan integraal naar Dokters van de Wereld.

 

“Op Pancake Saturday willen we met Jongsocialisten Pajottenland het belang van solidariteit benadrukken. Daarom krijgt iedereen die dit wil, van ons een lekkere zelfgemaakte pannenkoek en een beker chocomelk. Vervolgens kunnen mensen op vrijwillige basis en naar eigen vermogen, geld doneren. Alle benodigdheden financieren we zelf, dus alle donaties gaan integraal naar Dokters van de Wereld”, aldus financieel directeur Melissa Tihange.

 

“Dokters van de Wereld is een internationale medische niet-gouvernementele organisatie (ngo), die  vecht om het lot te verbeteren van de bevolking in België en in het buitenland, zegt secretaris Anton Maes. “Specifiek zet Dokters van de Wereld zich in België onder andere in voor de zorg voor daklozen. In het buitenland krijgt de vluchtelingenproblematiek heel wat aandacht van de ngo. Sinds begin november is Dokters van de Wereld aanwezig met een medische interventie in de Balkanroute. Een mobiel team met veldhospitaal trekt doorheen de Balkan en houdt halte op plaatsen met acute medische noden.”

 

Op zaterdag 12 maart trappen de leden van Jongsocialisten Pajaottenland om 8uur “Pancake Saturday” op gang. Iedereen is welkom een pannenkoek te komen proeven bij een beker chocomelk. “Dokters van de Wereld is een ngo die solidariteit hoog in het vaandel draag en voor mensen in nood het verschil maakt, daarom verdienen de vrijwilligers van deze organisatie onze steun.”, besluit Jongsocialisten Pajottenland.

 

Voor meer info: Voorzitter Larissa Cobbaert, GSM: 0495/61.52.76

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 mrt 2016
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 01 jul 2024
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief