Neos-LIEDEKERKE viert 20-jarig bestaan

C21

Neos-LIEDEKERKE viert 20-jarig bestaan

2016-03-10_neos-viert_20-jarig__3_
 
2016-03-10_neos-viert_20-jarig__5_a
 
2016-03-10_neos-viert_20-jarig__7_a
 
2016-03-10_neos-viert_20-jarig__9_a
 
2016-03-10_neos-viert_20-jarig__10_a
 

Twintig jaar geleden werd in Liedekerke een CRM afdeling (Club van rustende middenstanders) opgericht door enkele gedreven en actieve senioren. Later werd deze omgevormd tot de Liedekerkse afdeling van de onafhankelijke seniorenvereniging "Netwerk van Ondernemende Senioren", afgekort NEOS-Liedekerke. Intussen is Neos-Liedekerke uitgegroeid tot één van de actiefste seniorenverenigingen van Liedekerke en de omliggende gemeenten.

 

Neos is een hechte vriendenkring van actieve en ondernemende senioren, waar iedereen welkom is die houdt van goed georganiseerde, leerrijke daguitstappen, culturele evenementen, interessante spreekbeurten, mooie reizen en gezellige namiddagen. Ook geïnteresseerden uit de omliggende gemeenten zijn van harte welkom. 

 

Elk jaar zorgt een dynamisch bestuur, sinds kort onder voorzitterschap van een pionier van het eerste uur, namelijk Bernadette De Schamphelaire, voor een gevarieerd programma. Hieruit kan ieder lid, volgens eigen interesse en mogelijkheden, een keuze maken. En dat er goed werk wordt verricht bewijst de grote deelname aan de activiteiten en het steeds maar groeiend aantal leden.

 

Het bestuur heeft gemeend dat deze 20ste verjaardag niet onopgemerkt voorbij mocht gaan. Het wenste de trouwe en de nieuwe leden dan ook te danken voor hun interesse en vriendschap. Daarom werd er op 10 maart jl. aan alle leden van Neos-Liedekerke een feestmaal aangeboden, opgeluisterd met stemmige vioolmuziek. 120 van  de leden kwamen meevieren en genoten van een receptie en een heerlijk viergangenmenu. Ook de voorzitter van Neos-Vlaams-Brabant en een vertegenwoordiger van Neos-Nationaal waren aanwezig en spraken hun waardering uit voor de werking en de realisaties van deze jarige afdeling.  

 

Het werd niet alleen een smakelijke maar vooral ook een gezellige namiddag, geapprecieerd door alle aanwezigen. 

 

Hebt u interesse in de werking van Neos-Liedekerke dan kunt u contact opnemen met de voorzitter, Bernadette De Schamphelaire, b.deschamphelaire@skynet.be,  tel.: 053-663566

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 mrt 2016
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 01 jul 2024
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief