LIEDEKERKE - Pancake Saturday werd een succes

C21

LIEDEKERKE - Pancake Saturday werd een succes

2016-03-12_jongsocialisten_actie_dokters-wereld__5_a
 
2016-03-12_jongsocialisten_actie_dokters-wereld__9_g
 
2016-03-12_jongsocialisten_actie_dokters-wereld__12_d
 
2016-03-12_jongsocialisten_actie_dokters-wereld__16_c
 

Op zaterdag 12 maart waren de leden van Jongsocialisten Pajottenland present op de markt van Liedekerke. Met hun “Pancake Saturday” benadrukten zij het belang van solidariteit in onze samenleving. Met veel enthousiasme moedigden zij voorbijgangers aan, om bij een lekkere pannenkoek en een warme beker chocomelk geld te doneren voor “Dokters van de Wereld”.  Op deze zaterdagochtend werden 140 pannenkoeken en 73 bekers chocomelk genuttigd, dit leverde een som van 391,53 euro op voor “Dokters van de Wereld”.

 

“We zijn enorm tevreden over onze geslaagde actie, aldus PR- verantwoordelijke Kenneth Van den Berghe. “We stonden meer dan 3uur in de keuken om deze 140 pannenkoeken klaar te maken en trotseerden al om 7u deze ochtend de koude. Maar het doet ons enorm plezier dat de pannenkoeken in de smaak vielen bij de mensen. Reeds om 11u30 waren alle 140 pannenkoeken en 73 bekers warme chocomelk de deur uit. Bovendien slaagden we er in  om 391,53 euro op te halen voor Dokters van de Wereld.”

 

“Dokters van de Wereld is een ngo die zich inzet voor mensen die het moeilijk hebben in onze samenleving”, zegt het fonkelnieuw bestuurslid Cedric Janssens. “Specifiek zet deze organisatie zich in voor daklozen, vrouwen in nood en vluchtelingen. Door de schrijnende toestanden omtrent vluchtelingen in Europa en in ons eigen land, wilden wij ons steentje bijdragen. Deze mensen verdienen onze hulp en “Dokters van de Wereld” levert hier uitstekend werk. Door onze actie kan dokters van de wereld 24 kinderen helpen met een antibioticakuur. Voor ons een kleine moeite, maar een grote hulp voor deze kinderen.”

 


De som van 391,53 zal door Jongsocialisten Pajottenland integraal worden overgemaakt aan “Dokters van de Wereld”. “De bezoekers van de markt van Liedekerke bewezen dat ze het hart op de juiste plaats dragen, bedankt voor jullie donaties!”, besluit Jongsocialisten Pajottenland.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 mrt 2016
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 01 jul 2024
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief