LIEDEKERKE - Lieka’s Fata Morgana en Tegen De Klok Race Kamp

C21

LIEDEKERKE - Lieka’s Fata Morgana en Tegen De Klok Race Kamp

Lieka_s_kamp_2016
 

Een kamp vol uitdagingen voor kids van 3 tot 13 jaar. Van 4 juli tot 8 juli 2016 van 9 tot 16u. (100,00 euro) Een vakantiekamp waar kleuters en jongeren uitgedaagd worden om op alle vlakken hun grenzen te verleggen. Iedere dag krijgen de Lieka-deelnemers opdrachten die uitgevoerd worden in kleine groepjes en dit onder begeleiding van pedagogisch opgeleide monitoren. 

 

Jongeren die elkaar uitdagen op andere locaties dan de kampplaats en hulp vragen aan buitenstaanders. Een daguitstap naar onze Belgische kust (op woensdag of donderdag, afhankelijk van de weersomstandigheden) met daaraan gekoppeld ‘zanderige en creatieve uitdagingen’, het hoort er allemaal bij.  Dagelijks worden er sterren uitgereikt als beloning voor creativiteit, sportiviteit en andere ‘…activiteiten’. Een vakantiekamp waar ook de ouders dagelijks alle uitdagingen kunnen bekijken en meevolgen op de planning en het scorebord met als dagapotheose: onze ‘jury van deskundigen’ die de opdrachten/uitdagingen beoordeelt en de bijhorende sterren uitreikt. Aan Lieka’s Tegen De Klok Race deelnemen is nog belangrijker dan winnen! Het competitieve, het strijden voor de trofee,  elkaar uitdagen om toch door te gaan, elkaar aanmoedigen in het heetst van de strijd, …het maakt deel uit van het spektakel. Maar evenzeer geldt dat onze jongeren ’s avonds nagenieten van een dag vol leute en plezier en vriendjes maken voor het leven. Dat is ons voornaamste doel!  Onze kleutertjes beleven hun eigen Fata Morgana, eentje op kleutermaat en onder begeleiding van kleuterleidsters. Ook zij worden dagelijks uitgedaagd. Hun belevenissen kan je ook volgen op de kampplaats en daarbuiten. Denk maar aan de vele fantasieverhalen die zij vertellen in de auto na een kampdag, aan de knutselwerkjes en hun uitstapjes.

 

Bij Lieka moet niets, alles mag! De durvers gaan voor de moeilijkste en uitputtende uitdagingen. De creatieveling zorgt voor de mooiste kleurrijke ideeën. De muzikaalste in de groep verrast iedereen met zijn zangtalent. De denkers stippelen een parcours uit, maken de beste ontwerpen in hun hoofd. De techniekers voeren uit. Kortom: iedere jongere vindt zeker zijn uitdaging om in iets uit te blinken tijdens dit kamp.

 

Heb jij zin om sportief, creatief, cultureel, culinair, muzikaal en verrassend uitgedaagd te worden tijdens de eerste week van de zomervakantie? Dan ben jij welkom bij LIEKA sport- en spelkampen.                                               

 

Voor meer info Lieka-website. De plaatsjes zijn beperkt. Dus snel inschrijven is de boodschap! 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 mrt 2016
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 01 jul 2024
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief