LIEDEKERKE / OPWIJK - Leraars winnen kookwedstrijd Ring TV

C21

LIEDEKERKE / OPWIJK - Leraars winnen kookwedstrijd Ring TV

2016-03-22_winnaars_regiokok_ring_tv__1_a
 
2016-03-22_winnaars_regiokok_ring_tv__2_a
 
2016-03-22_winnaars_regiokok_ring_tv__3_a
 
2016-03-22_winnaars_regiokok_ring_tv__5_a
 
2016-03-22_winnaars_regiokok_ring_tv__12_a
 

Dirk Demesmaeker uit Liedekerke en zijn broer Geert uit Opwijk zijn de winnaars van de zesde editie van de kookwedstrijd van Ring TV. Daarin namen collega’s en vakgenoten het tegen elkaar op. Dirk en Geert zijn leraars, zij wonnen het voor buschauffeurs Mark en Dimitri en juristen Joost en Filip.

 

Acht weken lang kookten in de kookwedstrijd van Ring TV teams van twee vakgenoten tegen elkaar. Het ging om dokters, schoonheidsspecialistes, journalisten, burgemeesters, agenten, leraars, buschauffeurs en juristen. Ze werden telkens beoordeeld door een vakjury met daarin mensen uit de horeca en chefs van bekende en minder bekende restaurants uit de streek.

 

Tijdens de finale moesten de teams tegen de klok een heel menu klaarmaken met als verplichte ingrediënten artisjok (voorgerecht), Mechelse koekoek en Cornetbier (hoofdgerecht) en risottorijst (dessert).

 

Leraars Dirk en Geert Demesmaeker, twee broers, kookten volgens de jury het best. Dirk staat voor de klas in de Sint Antonius Lagere school in Liedekerke. Broer Geert, die zelf in Opwijk woont, is docent aan de Artevelde Hogeschool in Gent, waar hij les heeft aan toekomstige verplegers en verpleegsters. 

 

In de finale haalden Dirk en Geert het van buschauffeurs Mark Smet uit Oetingen en Dimitri Weeckers uit Ternat. De buschauffeurs werden door de kijkers van Ring TV via de website ook verkozen tot het populairste van alle deelnemende duo’s. Juristen Joost Samyn en Filip Rutgeerts uit Dilbeek werden derde in de kookwedstrijd. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 mrt 2016
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 01 jul 2024
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief