LIEDEKERKE - Kom op Tegen Kanker, help mee azalea’s verkopen

C21

LIEDEKERKE - Kom op Tegen Kanker, help mee azalea’s verkopen

2015-09-17_azalea_s_kotk
 

KOTK Liedekerke zoekt vrijwilligers voor het Plantjesweekend van Kom op tegen Kanker. De inmiddels 22e editie vindt plaats op Zaterdag 17 september op de wekelijkse markt. Ook dit jaar kan Kom op tegen kanker rekenen op de steun van lokale Plantjesploegen over heel Vlaanderen. Wie wil helpen met de verkoop kan voor meer info terecht bij de lokale Plantjeskapitein Jacky.

 

Marc Michils, algemeen directeur Kom op tegen Kanker: “De vorige editie van het Plantjesweekend was heel succesvol met 288.875 verkochte azalea’s. Dit jaar willen we er opnieuw een recordjaar van maken, daarvoor rekenen we op de steun de Plantjesploegen. Zonder deze vrijwilligers zou er geen Plantjesweekend zijn.”

 

Wie een steentje wil bijdragen door azalea’s aan te bieden in de eigen buurt, straat of vereniging, of een verkoopstandje wil inrichten op een openbare plaats of drukbezocht evenement, kan contact opnemen met de Plantjeskapitein van de gemeente Liedekerke: Jacky Delcour, E-mail: jd.productions@skynet.be

 

Ook de gemeente Liedekerke doet di al voor de tweeëntwintigste keer. Op zaterdag 17 september op de wekelijkse markt tot 13.00 uur. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 sep 2016
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 01 jul 2024
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief