Zwemclub ZIOS LIEDEKERKE organiseerde haar 4de PACO wedstrijd

C21

Zwemclub ZIOS LIEDEKERKE organiseerde haar 4de PACO wedstrijd

2016-11-11_zwemclub_zios_4_paco
 
2016-11-11_zwemclub_zios_4_paco
 
2016-11-11_zwemclub_zios_4_paco
 

Sabrina Thirry is een tevreden trainster: ‘Op deze recordeditie verwelkomden we liefst 95 zwemmertjes tussen 6 en 12 jaar uit Liedekerke, Ternat, Asse, Lebbeke en Meise. Spelenderwijs trachten we zo de kloof tussen het recreatief zwemmen en het wedstrijdzwemmen te overbruggen. Iedere zwemmer krijgt bovendien een medaille!’ Nieuw dit jaar was de spannende estafette, waaraan ook de ouders en trainers deelnamen om zo hun kinderen als eerste over de eindstreep te helpen! Ook PACO zelf was van de partij. Hij poseerde zoals gewoonlijk heel gewillig voor de foto en gaf het beste van zichzelf!

 

In de namiddag was het de beurt aan de competitiezwemmers. 147 zwemmers uit Liedekerke, Sint-Pieters-Leeuw, Aalst, Tremelo, Wetteren, Willebroek en Deinze streden er om het eremetaal.

 

ZIOS behaalde heel wat medailles en tientallen persoonlijke records werden verbroken. Er werden ook enkele A-tijden gezwommen door Ward Meert, Ilyas Boudchich en Lise Daniëls. De herenploeg van de aflossing was ook dit jaar weer de snelste van alle deelnemers! Geert Tuts, de trainer, kijkt dan ook tevreden terug op een sportieve namiddag en de vele mooie geleverde prestaties van alle ZIOSSERS!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 nov 2016
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 06 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief