Toneelkring De Waag LIEDEKERKE laatste keer op de planken in Sint-Gabriëlinstituut

Toneelkring De Waag LIEDEKERKE laatste keer op de planken in Sint-Gabriëlinstituut

2016-28-12_de_waag_de_afscheid
 

Dit jaar staat Toneelkring De Waag Liedekerke voor de laatste keer op de planken in het Sint-Gabriëlinstituut te Liedekerke gezien een herbestemming van de gebouwen. ‘Het Mulhof’ was 37 jaar lang de thuisbasis van de oudste toneelvereniging van Liedekerke. Vanaf volgend jaar verhuizen zij naar GC De Warande, het culturele hart van de gemeente Liedekerke, in navolging van de andere toneelverenigingen in de gemeente.

 

“Dit afscheid valt ons erg zwaar. We zijn na al die jaren namelijk vergroeid met het Sint-Gabriëlinstituut, intussen een deeltje van onze identiteit als Liedekerkse toneelvereniging. Wij danken dan ook in het bijzonder de broeders van het Sint-Gabriëlinstituut voor hun jarenlange steun en gastvrij onthaal. Anderzijds was het ieder jaar een zware karwei om de turnzaal om te toveren tot een echte toneelzaal. Wij denken evenwel niet aan stoppen en zijn dan ook verheugd om vanaf volgend jaar de uitdaging aan te gaan en de overstap te maken naar GC De Warande.”

 

Op vrijdag 20, 27 januari en 3 februari en zaterdag 21, 28 januari en 4 februari 2017 staat De Waag  met de voorstellingen van Het Feestcomité een laatste keer op de planken in het Sint-Gabriëlinstituut te Liedekerke, telkens om 20u. Om dit tijdperk op een gepaste manier af te sluiten, bieden wij onze toeschouwers op de première graag een glaasje aan. Reserveren kan via 053/67.14.19 (na 19u) of dewaag@hotmail.com

 

Aangezien wij jaarlijks meer dan 1000 toeschouwers mogen verwelkomen uit Liedekerke en de naburige gemeentes Roosdaal, Affligem, Ternat en Ninove, willen wij deze informatie graag nu reeds meegeven aan ons trouwe publiek. 

 

Meer info op www.dewaag.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 dec 2016
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 16 okt 2017
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 09 okt 2017
Jacky Delcour | 07 okt 2017
Jacky Delcour | 05 okt 2017

archief