Open Vld LIEDEKERKE stelt nieuwe bestuursploeg voor op nieuwjaarsreceptie

C21

Open Vld LIEDEKERKE stelt nieuwe bestuursploeg voor op nieuwjaarsreceptie

2017-30-01_nieuwjaars_receptie_open_vld__1_a
 
2017-30-01_nieuwjaars_receptie_open_vld__7_a
 
2017-30-01_nieuwjaars_receptie_open_vld__16_a
 
2017-30-01_nieuwjaars_receptie_open_vld__18_a
 

Op 30 januari kwamen de leden en sympathisanten van Open Vld Liedekerke samen om te klinken op het nieuwe jaar in GC Warande. Ook tal van liberalen uit de regio tekenden present, net als Brussels minister Guy Vanhengel.

 

In zijn welkomstwoord stelde Joris Poppe de nieuwe bestuursploeg van Open Vld Liedekerke voor. Sinds eind vorig jaar is het bestuur van de Liedekerkse afdeling vernieuwd, en de nieuwjaarsreceptie was een uitstekende gelegenheid om de nieuwe bestuursleden voor te stellen. 

 

Voor Guy Vanhengel was zijn bezoek aan Liedekerke een kans om heel wat oude bekenden terug te zien. De huidige Brusselse minister kwam vroeger namelijk vaak naar Liedekerke campagne voeren. Hij had het in zijn speech over de samenwerking tussen Brussel en het Vlaamse Gewest in dossiers zoals het veelbesproken Eurostadion op de Brusselse Heizel en de geluidsnormen rond de luchthaven.

 

Joris Poppe, voorzitter van Open Vld Liedekerke: “Na deze geslaagde nieuwjaarsreceptie kunnen  we het jaar met vertrouwen inzetten. De nieuwe mensen die ons bestuur zijn komen versterken en de talrijke opkomst voor de receptie bewijzen dat er weer schwung zit in onze partij. Op dit elan gaan we verder bouwen zodat we met een sterke ploeg volgend jaar naar de gemeenteraadsverkiezingen kunnen trekken.”

 

Het nieuwe bestuur  bestaat uit André Van Der Perre, Aurore De Maeyer, Danie Monfrans, Elien Asselman, Evi Asselman, Gino De Vidts, Joris Poppe, Luc De Ro, Patrick Asselman, Peter Pauwels, Rika De Schryver, Stefaan Asselman en William Asselman. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 jan 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief