LIEDEKERKE- Aan de slag met de achttiende editie van Start to Run

C21

LIEDEKERKE- Aan de slag met de achttiende editie van Start to Run

2017-03-27_achtiende_start_to_run_039a
 

Dit jaar is het menens met de goede voornemens, want sporters beleven meer. Dat is de nieuwe slogan van Sport Vlaanderen en daar doet Liedekerke aan mee. Train samen met de professionele begeleiders voor jouw ultieme doel.

De lessenreeks begint vanaf nul. Iedereen kan na drie maanden één grote ronde van 5 km lopen in Liedekerkebos. Lopers met meer ervaring kunnen hun afstand uitbreiden van 5 naar 10 km.

Waarom joggen? Joggen is de beste manier om hart, bloedvaten en longen in goede conditie te brengen. Het verstevigt tevens onze weerstand tegen verkoudheden en andere ziektes. Bijna iedereen kan joggen. Je kan het in je eentje of in groep. Joggen is een goedkope sport, maar bespaar niet op de kwaliteit van je sportschoenen. Dat is essentieel om de belasting van je rug en kuitspieren te verminderen.

Wanneer? De lessenreeks begint op 27 maart 2017 om 19:00 uur; vervolgens elke maandag om 19:00 uur. (m.u.v. feestdagen, dan verhuist de les naar dinsdag 19.00u)

Waar: Bijeenkomst op de parking van Liedekerkebos.

Hoe deelnemen? De deelname aan deze activiteit is geheel gratis! Na inschrijving op de website ben je ook verzekerd tijdens de groepstrainingen.

Niet voor jou? Joggen is één van de beste manieren om te ontspannen. Dertig minuten lopen doet wonderen tegen alle mogelijke vormen van stress. Er zijn weinig activiteiten die sneller of meer calorieën doen verbranden dan lopen. Veel diëtisten raden hun patiënten aan om te gaan joggen als aanvulling op hun dieet.

Een organisatie van de gemeente Liedekerke in samenwerking met Liekerk Jogging Team.

Liedekerkebos ( E. Schelfhoutstraat 1770 Liedekerke)
Van Maandag 27 maart tot 12 juni 2017
Inschrijven: www.liekerkjogging.be
Info www.liedekerke.be - 053-64.55.93.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 feb 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief