N-VA LIEDEKERKE blijft strijden voor openhouden Civiele Bescherming

C21

N-VA LIEDEKERKE blijft strijden voor openhouden Civiele Bescherming

Civiele-bescherming-liedekerke
 

Onlangs brachten enkele kranten uit dat de beslissing om de civiele bescherming van Liedekerke te sluiten gevallen is.

 

N-VA voorzitter Kasper Daem liet het kabinet Jambon het ongenoegen weten van de lokale N-VA-afdeling over het nieuws m.b.t. de sluiting van de civiele bescherming.

 

Mogelijk wijst dit georganiseerde perslek er op dat de uitkomst van een beslissing die nog op de ministerraad moet komen wel reeds bekend is.

 

"N-VA Liedekerke begrijpt niet dat de centrale ligging en de recente modernisering van de kazerne in Liedekerke blijkbaar niet werden weerhouden als doorslaggevende argumenten. Het belangrijkste blijft wel dat niemand wordt ontslagen! Wie afvalt, krijgt een andere baan, bijvoorbeeld bij de brandweer of bij een andere overheidsdienst." "Wie wel bij de civiele blijft, krijgt het zelfde statuut als dat van brandweerman. Dus wie nu bij de civiele werkt, zal in de toekomst betere voorwaarden hebben dan nu!" N-VA Liedekerke toont echter nog minder begrip voor het in de media gooien van een nog niet definitieve beslissing om zo gebruikt te worden voor electorale doeleinden door plaatselijke politici. Dit nieuws wordt nu afgeschilderd als een "N-VA-beslissing", dit terwijl deze materie werd behandeld op het kernkabinet. De ministerraad waar o.a. ook Koen Geens of Maggie De Block, verkozenen uit onze kieskring, deel van uit maken, heeft hierin het laatste woord!

 

In ieder geval, N-VA Liedekerke blijft de post in Liedekerke verdedigen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 mrt 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief