Grote groep jeugdspelertjes niet meer welkom bij VK LIEDEKERKE

C21

Grote groep jeugdspelertjes niet meer welkom bij VK LIEDEKERKE

2017-03-13__vk_liedekerke
 

Bij vele ouders van jeugdspelertjes van VK Liedekerke heerst er grote teleurstelling. Vanaf volgend seizoen zijn hun kinderen niet langer welkom, nadat ze jarenlang hebben gevoetbald bij de club.

 

Volgens het bestuur is het runnen van een ploeg zoals VK Liedekerke niet meer zoals vroeger, omwille van verschillende problemen.  Ze beweren niet genoeg vrijwilligers en trainers te hebben - doch ook de accommodatie laat niet langer toe om tegemoet te komen aan de noden van alle jeugdspelers.

 

Er heerst vooral veel ongeloof bij zowel de ouders als de spelertjes zelf.   Vooral bij de gewestelijke U13 - waar het de afgelopen 2 jaar een komen en gaan is geweest van trainers. Nu ze sinds januari een gemotiveerde en enthousiaste trainer hadden gevonden, kregen ze het nieuws dat de volledige ploeg wordt opgedoekt. Daarmee worden 16 (van de 30) spelertjes van amper 12 jaar aan de deur gezet. Volgens het bestuur van VK Liedekerke zou het niet bij deze ploeg blijven, en zouden er nog meer kinderen moeten vertrekken.

 

Voor de ouders zit er niets anders op dan na al die jaren met hun kinderen uit te wijken naar andere gemeenten. Het is nog niet duidelijk wat de oplossing is voor de kinderen die te voet of met de fiets door weer en wind afzakten naar het plein om te sporten.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 mrt 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief