LikART organiseert kunstenpromenade door het centrum van LIEDEKERKE

C21

LikART organiseert kunstenpromenade door het centrum van LIEDEKERKE

2017-04-20_voorsteling_likart__10_jd
 
2017-04-20_voorsteling_likart__14_a
 
Image002
 
Routeplan-likart-def2_jd_a
 
Routeplan-likart-def2__1_2_jd_b
 
Routeplan-likart-def2_jd_luik_3_c
 

Welkom bij LikART, de eerste kunstenpromenade door het centrum van Liedekerke. Laat je prikkelen, verrassen of omver blazen op maar liefst 35 verschillende locaties. Meer dan 55 lokale kunstenaars laten je kennismaken met hun passie. Alle klassen van de Gemeentelijk Academie voor Beeldende Kunst tonen hun kunsten op de meest creatieve manieren. Ook de (toneel)verenigingen en muziekacademie gooien hun talenten in de strijd. Laat je onderdompelen in een wereld van fantasie, kleur, verbijstering en originaliteit. Kijk en geniet. Of doe gewoon mee: probeer één van de workshops of doe-sessies!

 

Volg de wandeling van 4km of stippel zelf je route uit. Even de weg kwijt? Geen probleem, ze helpen je graag verder op de infopunten in het vrijetijdshuis of Bokaal. Of ga naar LikART-App en volg de route digitaal. Hier vind je de link naar de app of het plannetje: http://www.liedekerke.be/likart

 

LikART, niet zo maar een klassieke kunstroute. Een totaalproject waar kunst centraal staat. En als ze het hebben over kunst, hebben ze het niet alleen over beeldende kunst maar over de meest verschillende creatieve menselijke creaties. Alle kunstvormen komen aan bod: muziek, theater, zang, schilderen, tekenen, beeldhouwen, moderne media, dans, poëzie, fotografie, installaties, graffiti, film, ambachten, etc.

LikART is meer dan een tentoonstelling op verschillende locaties. Het is een belevingswandeling waar je met workshops en aanbouwconstructies ook zelf kan participeren om je creatieve beestje naar buiten te laten komen. Met natuurlijk enkele speciaal voor onze kids, zoals een XL-tekening penselen, je eigen button ontwerpen, een zandtekening maken, meebouwen aan een Curieuze Constructie,...

Liedekerke doet ontmoeten. Liedekerke doet inspireren, geniet ervan!

 

Burgemeester en gemeenteraadsleden laten tattoo zetten voor LikART

Tijdens de gemeenteraad van 20 april liet burgemeester Luc Wynant zich tatoeëren. Een aangepast ontwerp, met het monstertje en de datum van het project LikART. Ook enkele gemeenteraadsleden lieten zich gewillig tatoeëren. De datum van de eerste kunstenpromenade door Liedekerke, 6 en 7 mei, zullen ze nu zeker niet vergeten!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 apr 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief