De 47ste Editie van de LIEDEKERKse Pijl was een succesverhaal over de ganse lijn

C21

De 47ste Editie van de LIEDEKERKse Pijl was een succesverhaal over de ganse lijn

2017-06-05_47ste_liedekerkse_pijl__1_
 
2017-06-05_47ste_liedekerkse_pijl__2_
 
2017-06-05_47ste_liedekerkse_pijl__8_
 
2017-06-05_47ste_liedekerkse_pijl__9_
 

Genietend van een zonnige Pinkstermaandag konden de organisatoren van de wedstrijd niet enkel rekenen op de aanwezigheid van 156 renners, ook het publiek was massaal aanwezig.

 

De organisatie had voor het vlotte verloop van de wedstrijddag alle aktiviteiten georganiseerd op en rond de gebouwen van het Atheneum Liedekerke aan de Affligemsestraat. De kundige inzet en medewerking van de politiediensten zorgden er tevens voor dat alles zonder incidenten verlopen is, waarvoor oprechte dank.

 

Zowel in de voormiddag bij de inschrijvingen, s’middags tijdens de voorstelling van de ploegen en renners op het grote podium bij het tekenen van het wedstrijdblad, als in de namiddag tijdens de spannende wedstrijd konden de opgekomen fans hun vedetten van nabij volgen.

 

Onder het goedkeurend oog van erevoorzitter Etienne Schouppe mocht een zeer tevreden Voorzitter Marcel Van der Slagmolen samen met zijn Ondervoorzitter Gaston Asselman een prachtig en internationaal erepodium huldigen.

 

De noor Max Korner van het T.Palm POLE Continental Wallonie team kwam als eerste over de eindstreep en klopte in de spurt Kenny Molly (AGO-AQUA Service-Team) die de tweede plaats innam voor de albanese renner Ylber Sefa (Asfra Racing Team) die derde werd van het driekoppige groepje vluchters. Michaël Vanthourenhout kwam op 22 seconden als vierde en kopman van het achtervolgende peloton de meet overgespurt.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jun 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief