LIEDEKERKE - Parkkrolfers Likert maken zich klaar voor het Krolf kampioenschap in Blankenberge

LIEDEKERKE - Parkkrolfers Likert maken zich klaar voor het Krolf kampioenschap in Blankenberge

2017-08-16_likertse_parkkrolfers__3_a
 
2017-07-18__likertse_parkkrolfers__10_b
 

De voorzitster Carla Triest is terecht zeer blij met de toffe ploeg Parkkrolfers die op regelmatige basis op woensdag komen meespelen in het Pastoriepark. De club telt al 18 leden – allemaal super actieve senioren.

 

Krolfen lijkt sterk op golf, maar dan met een vleugje croquet qua materiaal, minigolf qua puntentelling en petanque qua spelwijze. Het wordt gespeeld in groepjes van 4 à 5 personen. Krolf is zo gemakkelijk aan te leren dat jong en oud het kunnen spelen.

In Liedekerke werd een fantastisch vast parcours aangelegd door bestuurslid Frank Fivé.

Bomen, hoog gras, de niveauverschillen in het Pastoriepark fungeren hierbij als hindernis.

 

De Krolfsport werd in Liedekerke in 2015 met 10 initiatielessen gelanceerd door S-Sport Brabant  ism de Sportdienst van de gemeente. Onmiddellijk daarna werden samen met S-Sport Liedekerke de “Parkkrolfers Likert” in het leven geroepen.  

 

De ploeg is zich momenteel ferm aan het voorbereiden voor het NATIONAAL KAMPIOENSCHAP dat doorgaat op 28 september 2017 vanaf 13u30  in het Sportcentrum Vlaanderen in BLANKENBERGE. Daar zullen de meer ervaren krolfers het tegen elkaar opnemen in 2 wedstrijden. Mannen en vrouwen strijden voor de welbefaamde titel van Krolfkampioen.

Nadat de Parkkrolfers Likert reeds met zilveren en bronzen medailles naar huis kwamen in 2015 en 2106 gaan zij nu voor GOUD !

 

Vandaag is de ploeg super fier op de nieuwe outfit die hun gesponsord werd door Patrick Asselman, cafébaas van Den Appel, waar de Parkkrolfers steevast op woensdagnamiddag na hun sportieve inspanningen te vinden zijn.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 aug 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 11 jul 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 11 jul 2018
Jacky Delcour | 03 jul 2018
Jacky Delcour | 03 jul 2018

archief