LIEDEKERKE - Kom op tegen Kanker zoekt vrijwilligers voor 23ste Plantjesweekend

LIEDEKERKE - Kom op tegen Kanker zoekt vrijwilligers voor 23ste Plantjesweekend

2016-09-15_kotk_markt___12_a
 
Affiche_a3_met_oproep_om_plantjes_te_kopen__jacky
 

Kom op tegen Kanker Liedekerke zoekt vrijwilligers voor het Plantjesweekend van Kom op tegen Kanker. De inmiddels 23ste editie vindt plaats op 15, 16 en 17 september. Ook dit jaar kan Kom op tegen kanker rekenen op de steun van lokale comités over heel Vlaanderen. Wie wil helpen met de verkoop kan voor meer info terecht bij de lokale Comitéverantwoordelijke.

 

Marc Michils, algemeen directeur van Kom op tegen Kanker: “In 2016 konden we met trots een nieuw succes melden met ruim 290.000 verkochte azalea’s. Dit jaar willen we er opnieuw een topjaar van maken, daarvoor rekenen we zoals steeds op de steun de comités. Enkel dankzij deze gemotiveerde vrijwilligers bestaat het Plantjesweekend.”

 

Wie geïnteresseerd is, neemt contact op met Comitéverantwoordelijke Jacky Delcour op 0475 58 46 56 De opbrengst van het Plantjesweekend gaat nog steeds naar verschillende steun- en zorgprojecten voor kankerpatiënten. Zo worden er ondermeer speciale activiteiten georganiseerd voor kinderen en jongeren met kanker. Een deel van de opbrengst gaat naar palliatieve zorg en lotgenotengroepen. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 sep 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief