LIEDEKERKE - Officiële inhuldiging van de Kyotomobiel in de Warandestraat ter hoogte van het Pastoriepark

C21

LIEDEKERKE - Officiële inhuldiging van de Kyotomobiel in de Warandestraat ter hoogte van het Pastoriepark

2017-09-15_kyotomobiel__1_a_jd
 
2017-09-15_kyotomobiel__2_a
 
2017-09-15_kyotomobiel__8_a
 
2017-09-15_kyotomobiel__12_a
 
Kyotomobiel_
 

De Kyotomobiel is een project van de vzw Pajopower. Het is een volledig duurzaam verbouwd verplaatsbaar bureau van waar uit alle gezinnen in Liedekerke intensief begeleid zullen worden rond de energierenovatie van de woning. Vorig jaar reikte minister Schauvliege nog de Vlaamse Klimaatprijs uit aan dit project omwille van de innoverende en resultaatgerichte aanpak.

 

Tot 1 december kan elke inwoner van Liedekerke terecht in de Kyotomobiel, in de Warandestraat ter hoogte van het Pastoriepark. Geïnteresseerden krijgen er informatie over duurzaam bouwen en verbouwen, de mogelijke premies en energieleningen en kunnen er een afspraak maken om een individuele energiebegeleiding op te starten.

 

Deze begeleiding bestaat uit een doorlichting van de woning, een individueel besparingsplan per woning met een berekening van de beste ingrepen rond isolatie, verwarming en zonne-energie, een groepsaankoop van deze ingrepen via lokale aannemers en de opvolging van de uitvoering hiervan via offertes, facturen en hulp bij het aanvragen van de premies en renovatieleningen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 sep 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief