LIEDEKERKE - Wies borre schrijft zenuwslopende thriller over aanslagen en terreur

C21

LIEDEKERKE - Wies borre schrijft zenuwslopende thriller over aanslagen en terreur

2017-09-10_vondeling_wies_borre__23_a
 
Vondeling_kaft_van_den_borre
 

De Liedekerkse schrijver/dichter wordt in de regio Pajottenland/Denderstreek graag gelezen. Hij breidt zijn oeuvre nog uit en heeft de laatste jaren het lezerspubliek meermaals verwend zodat zijn schrijfsels menige boekenplanken sieren. De auteur van de spannende Middleton-trilogie is een bezige bij en zijn inspiratiebron lijkt nog lang niet opgedroogd. De voorbije zomer verdiepte hij zich in de problematiek van aanslagen en terreur die het Westen lam legt. In zijn nieuw boek, Je Suis Vondeling, duikt hij onder in die destructieve wereld waar hij met een rake pen het moorddadige en extremistische gedrag van terroristen op de korrel neemt… in een fictieve thriller van 400 bladzijden. 

 

Wies borre waagt zich hiermee op gevaarlijk terrein, maar vaart toch zijn eigen koers. Hij maakt gebruik van de chaos om een verhaal te construeren waarin een ex-paracommando op zoek gaat naar geradicaliseerde IS-strijders. Een tocht waar het hoofdpersonage misdadigers achternazit die mensen terroriseren en de wereld onveilig maken. De aanslagen in het joodse museum in Brussel en Charlie Hebdo in Parijs én de oorlogen in Syrië en Turkije zijn het kader waarin hij zich een weg baant om de duivelse individuen op te sporen en uit te schakelen. Een hachelijke onderneming op de rand van het onwaarschijnlijke, maar zó actueel.

 

De auteur hoopt met zijn aanpak en plot op een positieve respons van het brede lezerspubliek, want ook deze thriller zal volgens hem niemand onberoerd laten.

 

Op zondag 29 oktober signeert hij vanaf 11 u in de Standaard Boekhandel te Liedekerke.

 

Verkrijgbaar in de boekhandel, en voor een gesigneerd exemplaar bij de auteur: aloisvdb@skynet.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 sep 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief