LIEDEKERKE - Kapsalon Wim organiseert tijdens het weekend van kermis Opperstraateen actie ten voordele van een goed doel

C21

LIEDEKERKE - Kapsalon Wim organiseert tijdens het weekend van kermis Opperstraateen actie ten voordele van een goed doel

2017-09-23_actie__de_hoeve_mpc__mpc__29_a
 
2017-09-23_actie__de_hoeve_mpc__3_a
 
2017-09-23_actie__de_hoeve_mpc_mpc__4_a
 

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert kapsalon Wim tijdens het weekend van kermis Opperstraat te Liedekerke op zaterdag 30/09 en zondag 01/10 een actie ten voordele van een goed doel. Dit jaar kozen ze "De Hoeve” te Roosdaal.


De Hoeve is een boerderijproject dat tot stand kwam door de samenwerking tussen twee zorginstellingen en een school voor buitengewoon onderwijs (mpc / Sint-Franciscus). Binnen de context van een boerderij willen zij kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking de kans bieden deel uit te maken van een “natuurlijk” gebeuren. De boerderij moet de plek zijn waar mensen zich goed voelen. Contact met de natuur staat centraal.

 

Ook dit jaar zal Radio Avo uit Affligem op zaterdag live uitzenden vanuit het kapsalon. Iedereen die tegen een vrijwillige donatie een lied aanvraagt, de allerkleinsten eendjes laat vangen aan het kraam of aan het prijzenrad draait zal van kapsalon Wim een mooi cadeau of een kortingsbon ontvangen.

 

Neem ook deel aan de extra tombola! Hoe?
Like de facebookpagina en deel dit bericht openbaar. Ze maken de winnaar bekend na het kermisweekend.

 

Vorig jaar konden ze dankzij jullie steun 650€ schenken aan Het Simbahuis te Liedekerke. Dit jaar proberen e nog beter te doen!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 sep 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief