LIEDEKERKE - Met de hele school “Kleuterschool Dol-fijn” naar de nieuwe K3-film

LIEDEKERKE - Met de hele school “Kleuterschool Dol-fijn” naar de nieuwe K3-film

Kleuterschool_dol-fijn_samen_k3_naar_de_cinema
 

Zamel tussen 25 september en 20 oktober 2017 per leerling het grootste gewicht aan huis-tuin-en-keukenbatterijen in en de hele school maakt kans op een exclusieve filmvertoning van de nieuwe K3-film, in aanwezigheid van de K3'tjes zelf, of op 1 van de 5 Ravotdagen!

 

Prijs

Gaat jouw school op 21 december naar een exclusieve filmvertoning van de nieuwe K3-film in aanwezigheid van de K3'tjes of winnen jullie 1 van de 5 Ravotdagen?

 

Ik speel het eerlijk en veilig

Respecteert jouw school de regels van het spel? Zamel jij enkel huis-tuin-en-keukenbatterijen in? Staat je Bebat ton op de correcte plaats? Dan ben jij klaar om een Held Van Bebat te worden!

 

Met de hele school naar de nieuwe K3-film

De school die op het einde van de inzamelperiode de hoogste score behaalt, wint de wedstrijd en gaat op 21 december met de hele school naar de nieuwe K3-film in aanwezigheid van de K3'tjes. Ook het vervoer van en naar de bioscoop nemen wij volledig voor onze rekening.

 

Ravotdag voor top 5

Hoofdprijs niet gewonnnen maar wel bij de beste inzamelaars? Wij organiseren ook nog eens 5 Ravotdagen voor de scholen die ook heel sterk gespeeld hebben. We komen met vier enthousiaste animatoren, springkastelen, een reuze vier op een rij-spel en allerlei openluchtanimaties op de speelplaats staan en bezorgen de hele school een onvergetelijke dag.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 okt 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 11 jul 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 11 jul 2018
Jacky Delcour | 03 jul 2018
Jacky Delcour | 03 jul 2018

archief