LIEDEKERKE - Pancake Saturday: JongSocialisten hebben een Hart voor Jongeren

C21

LIEDEKERKE - Pancake Saturday: JongSocialisten hebben een Hart voor Jongeren

2017-12-02_liedekerke_pancake-saturday
 

Op zaterdag 2 december zijn de enthousiaste jongeren van JongSocialisten Pajottenland vanaf 8 uur aanwezig op de markt van Liedekerke voor hun tweede editie van ‘Pancake Saturday’.  In ruil voor een vrije donatie kunnen martkbezoekers proeven van een zelfgemaakte warme pannenkoek en een warme beker koffie. Op deze manier willen de jongeren geld inzamelen voor een goed doel. “Dit jaar kozen we Hart voor Jongeren”, aldus kersvers ondervoorzitter Karolien DB.

 

Op Pancake Saturday wil JongSocialisten Pajottenland het belang van solidariteit benadrukken. “Op koude dagen verspreiden wij letterlijk en figuurlijk warmte”, zegt bestuurslid Sven Janssens. “Iedereen die dit wil, krijgt van ons een lekkere zelfgemaakte pannenkoek en een warme beker koffie. Vervolgens kunnen mensen op vrijwillige basis en naar eigen vermogen, geld doneren. Alle benodigdheden financieren we zelf,  dus alle donaties gaan integraal naar Hart voor Jongeren”

 

Hart voor Jongeren is een Liedekerkse organisatie die sinds 2004 gevestigd is op de Ommegangsstraat 11. De organisatie geeft jongeren met een chronische aandoeningen (zoals reuma, diabetes …), een sociale beperking, een fysieke beperking en/of mentale beperking de kans om zich te ontspannen of op vakantie te gaan. Zo organiseerde de organisatie dit jaar onder andere rolstoelbasketbal, een reis naar Bulgarije, een weekendje naar zee en een daguitstap naar Plopsaland.

 

Pancake Saturday gaat op zaterdag 2 december om 8 uur van start op de markt van Liedekerke. Iedereen is welkom om de pannenkoeken en de koffie van JongSocialisten Pajottenland te komen proeven. “De vrijwilligers van Hart voor Jongeren geven dag in dag uit het beste van zichzelf om jongeren met een aandoening of beperking een leuke tijd te bezorgen. Wij geven op 2 december het beste van onszelf voor de vrijwilligers”, besluiten de leden van JongSocialisten Pajottenland.

 

Giften zijn welkom en fiscaal aftrekbaar vanaf 40.00 € op rekening van Hart voor Jongeren VZW BE20 0689 0219 0256.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 nov 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief