Jacques Vermeire komt met zijn gloed nieuwe show "7 van tot 77 jaar" naar LIEDEKERKE

C21

Jacques Vermeire komt met zijn gloed nieuwe show "7 van tot 77 jaar" naar LIEDEKERKE

2018-09-26_jacques_vermeire___ruben_van_gucht
 

Dit op woensdag 26 september 2018 20u15! Dit als try out show in Gc De warande.

 

DE JONGE GOD & DE OUDE ROT  - Jacques Vermeire & Ruben Van Gucht

Dertig jaar, een slordige tweeduizend voorstellingen en pak-weg één miljoen bezoekers nà Zaalshow I, kondigt Jacques Vermeire zijn zevende zaalshow aan: Van 7 tot 77. In Van 7 tot 77 luidt de oude rot van de volkscomedy een terugkeer in naar de typetjes én tegelijk neemt hij een wissel op een vrolijke toekomst met jonge god Ruben Van Gucht. Want… 

 

 Na zijn overrompelend succesvolle comeback met 5 voor 12 (2012) steekt Jacques Vermeire nog een sportief tandje bij en speelt hij met Ruben Van Gucht zijn jongste joker uit. 

 

 Ruben (31) van zijn kant imiteert de legendarische typetjes van Jacques al van in z’n kindertijd. Jeanke De Visser op familiefeesten. Mon Peeters op bivak. Zelfs Fonske Verzele op z’n eigen trouwpartij. Jacques (66), notoir sportliefhebber, volgt Ruben al jaren op de voet. Is zowaar het 30ste verjaardagsgeschenk van Radio 2 aan Ruben en wijdt hem in in de wereld van FC De Kampioenen. 

 

Jacques Vermeire en Ruben Van Gucht versmelten hun wederzijdse respect en sympathie nu tot een avondvullend lachsalvo, getiteld Van 7 tot 77. De sportieve reporter vuurt de man van duizend-en-één smoelen aan tot zijn weergaloze core-business: hilarische typetjes. Het is nu al uitkijken naar nieuwkomers als kaasmeester Jean Van Tricht en Nonkel Geubels. Want…   Het Kuifje van de Vlaamse media presenteert  de Kapitein Haddock van de volkscomedy  voor!

 

Tickets zijn 1 prijs en kosten slechts 23 euro pp exl. reservatiekost.

Reserveren kan u vanaf nu al via www.jeroenevents.be of 070/345.999!!!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 nov 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief