LIEDEKERKEnaren en JongSocialisten Pajottenland toonden hun Hart voor Jongeren op Pancake Saturday

LIEDEKERKEnaren en JongSocialisten Pajottenland toonden hun Hart voor Jongeren op Pancake Saturday

2017-12-01_pancake_saturday
 
2017-12-04_pancake_saturday__1_a_jd
 

Op zaterdag 2 december organiseerden de jongeren van JongSocialisten Pajottenland voor de tweede maal hun Pancake Saturday op de markt van Liedekerke. De donaties van de bezoekers van de Liedekerkse markt worden geschonken aan de vzw. Hart voor Jongeren. 

 

Met een warme pannenkoek en een warme beker koffie verleidden de JongSocialisten de marktbezoekers, op een koude zaterdagochtend, tot een vrije bijdrage voor Hart voor Jongeren. “We zijn zeer tevreden dat onze 200 zelfgebakken pannenkoeken in de smaak vielen”, aldus voorzitter Larissa Cobbaert. “De actie was een groot succes. Meer dan 100 mensen deden een donatie en om 12u30 waren we volledig uitverkocht”.

 

Hart voor Jongeren is een vzw uit Liedekerke die jongeren met een sociale, fysieke en/of mentale beperking een leuke tijd probeert te bezorgen tijdens hun vakantie. Zo ging de organisatie het voorbije jaar naar Bulgarije, Plopsaland, de zee... “Met onze actie wilde JongSocialisten Pajottenland de vrijwilligers en de jongeren van Hart voor Jongeren een hart onder de riem steken”, aldus secretaris Anton Maes. “We zijn dan ook zeer blij met de gulle giften. Alle donaties samen leverden een mooi bedrag op van 415.76 euro. Met dit ingezamelde bedrag zouden we bijvoorbeeld 16 jongeren toegang kunnen geven tot Plopsaland De Panne.”

 

Het totale bedrag van 415.76 euro wordt integraal gestort aan Hart voor Jongeren. “Bedankt iedereen voor de gulle giften en tot een volgende Pancake Saturday!”, besluiten JongSocialisten Pajottenland.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 dec 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 22 okt 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 20 okt 2018

archief