Het gemeentebestuur van LIEDEKERKE huldigde Frans De Kock

C21

Het gemeentebestuur van LIEDEKERKE huldigde Frans De Kock

2017-12-14_kolonel_frans_de_cock_civiele_bescherming__2_
 
2017-12-14_kolonel_frans_de_cock_civiele_bescherming__3_
 
2017-12-14_kolonel_frans_de_cock_civiele_bescherming__4_
 
2017-12-14_kolonel_frans_de_cock_civiele_bescherming__5_
 
2017-12-14_kolonel_frans_de_cock_civiele_bescherming__6_
 

Het gemeentebestuur van Liedekerke heeft donderdag 14 december 2017 Frans De Kock gehuldigd, en dit naar aanleiding van zijn oppensioenstelling als hoofd van de Civiele Bescherming te Liedekerke. 

 

Frans De Kock stond 30 jaar aan het hoofd van de operationele eenheid van de Civiele Bescherming in Liedekerke. De Kock kwam, na een opleiding tot industrieel ingenieur, op 28-jarige leeftijd aan het hoofd van de eenheid in Liedekerke te staan. Enkele maanden na zijn aanstelling kreeg hij meteen te maken met zijn eerste grootschalige interventie : de scheepsramp met de Herald of Free Enterprise. Meer dan twee maanden heeft de eenheid van Liedekerke toen geholpen bij het bergen van de slachtoffers.

 

Luc Wynant, burgemeester van Liedekerke, sprak namens de gemeenteraad, de medewerkers van de gemeente Liedekerke en de talrijke aanwezigen een dankwoord uit voor de prachtige loopbaan van Frans De Kock. Meermaals stond hij als geboren en getogen Liedekerke ook de gemeente bij ingeval van rampspoed, zoals bijvoorbeeld bij het bestrijden van de zware overstromingen die de gemeente begin 2003 gekend heeft. Zowel Frans De Kock als de burgemeester onderlijnden nadrukkelijk het belang van een goede en respectvolle samenwerking tussen de gemeente en de eenheid, iets waartoe Frans De Kock onmiskenbaar in grote mate heeft bijgedragen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 dec 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief