LIEDEKERKE - LiKerst shopping

C21

LIEDEKERKE - LiKerst shopping

2017-12-17_likerst_shopping__1_ab
 
2017-12-17_likerst_shopping__13_a
 
2017-12-17_likerst_shopping__23_ab
 
2017-12-17_likerst_shopping__38_a
 
2017-12-17_likerst_shopping__43_a
 

CoMiSta, het comité voor de middenstand in de Stationsstraat te Liedekerke is alom gekend voor het organiseren van de braderie die ieder jaar doorgaat in juni. Dit jaar gingen de handelaars voor de eerste keer voor de LiKerst shopping. 

 

Een zondagnamiddag waarbij de Stationsstraat gedeeltelijk autovrij werd gemaakt en de handelaars met hun koopwaar naar buiten konden komen. De straat werd aangekleed met rode lopers en kaarsen. Dit alles in het teken van de eindejaarsperiode. Want wat is er nu gezelliger dan te kunnen winkelen bij je lokale handelaars waar je voor groot en klein een cadeautje voor onder de kerstboom kan vinden? 

 

De weergoden waren ons gunstig. Na de hevige regenbuien van de afgelopen dagen mocht het zondag droog blijven overdag. Veel mensen hebben de weg gevonden naar het centrum van Liedekerke. Ze konden genieten van sfeermuziek in de straat, koopjes in de winkels, de kerstman die aan ieder kind wat lekkers uitdeelde en men kon poseren met verschillende roofvogels!

 

Zowel voor de handelaars en de klanten voor herhaling vatbaar.

 

Op het gemeenteplein vonden tegelijkertijd vele optredens plaats, een organisatie van Kerstwens ten voordele van het Simbahuis. Verschillende handelaars van CoMiSta steunden deze actie!

 

CoMiSta kijkt alvast uit naar een volgende grote opkomst tijdens de gezamenlijke opendeurweek na de paasvakantie en noteer ook alvast 16-17 juni in jullie agenda voor de jaarlijkse braderie!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 dec 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief