Hans Bonte als spreker op een druk bijgewoonde en strijdvaardige nieuwjaarsreceptie van sp.a LIEDEKERKE

C21

Hans Bonte als spreker op een druk bijgewoonde en strijdvaardige nieuwjaarsreceptie van sp.a LIEDEKERKE

2018-01-15_nieuwjaarsreceptie_van_sp
 

Sp.a Liedekerke hield op zondag 14 januari haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie in de zaal Daatmet. Naar traditie werd deze druk bijgewoond door een 100 tal sympathisanten en militanten.

 

Gastspreker was federaal parlementslid en burgemeester van Vilvoorde Hans Bonte. Hans Bonte is ondertussen internationaal geroemd voor de manier waarop hij de uitdagingen van Vilvoorde, onder andere inzake radicalisering, positief aangaat. Namelijk: van onder uit, zeer dicht bij en steeds samen met de mensen.

 

sp.a Liedekerke voorzitter Jan Velleman verwelkomde de talrijke aanwezigen met de beste wensen voor een gezond en gelukkig 2018. Vlaams Parlementslid Katia Segers gaf de aftrap voor de plannen van sp.a om nationaal én in Liedekerke in 2018 vooruit te gaan: een beleid op maat van Liedekerke, van de mensen, dichtbij de mensen, met alle mensen.

 

Hans Bonte sprak over de vele uitdagingen die zich op federaal niveau stellen. Voor onze streek is er één rode draad: onze regio Halle-Vilvoorde kampt met de zwaarste uitdagingen inzake mobiliteit, welzijn, veiligheid, … En toch wordt onze regio systematisch onderbedeeld door de regeringen. Daarom dat sp.a, Katia Segers op Vlaams niveau en Hans Bonte federaal,  hard vechten voor de belangen van onze streek. Bonte ging ook dieper in op de onbegrijpelijke beslissing van federaal minister van Veiligheid Jan Jambon over de afschaffing van de kazerne van de Civielngene Bescherming in Liedekerke. Eén met de strijd van Katia Segers op Vlaams niveau, zet Hans Bonte zich op federaal niveau in opdat de civiele bescherming in Liedekerke kan blijven. Tegelijk wil sp.a ervoor zorgen, dat in het geval dat Jan Jambon zijn plannen doorzet om de kazerne te sluiten, dat de veiligheid van onze gemeente, onze regio ten allen prijzen zal gewaarborgd blijven.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 jan 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief