LIEDEKERKE - sp.a vooruit maakt zich in Liedekerke op voor de verkiezingen van 14 oktober

LIEDEKERKE - sp.a vooruit maakt zich in Liedekerke op voor de verkiezingen van 14 oktober

2018-02-08_sp
 
2018-02-08_sp
 

Vanaf 10 februari gaat sp.a vier achtereenvolgende zaterdagen op stap langs alle huizen in Liedekerke met een enquête waarin de inwoners van Liedekerke hun mening wordt gevraagd over het voorbije beleid en hun prioriteiten voor de komende zes jaar. De afdeling doet dit reeds sinds 2000 reeds voor de vierde keer.

 

Traditiegetrouw zullen de resultaten van de enquête de basis vormen van het programma waarmee de afdeling naar de kiezer trekt. De ploeg van sp.a vooruit gaat deur aan deur de enquête overhandigen, met de vraag ze het liefst online in te vullen, ofwel op papier. De ingevulde exemplaren kunnen op de kantoren van ABVV en FSMB en bij elk van de 22 bestuursleden worden binnen gebracht of worden op eenvoudig verzoek thuis opgehaald (een telefoontje naar 0478/33.27.07 volstaat). 

De link naar de enquête is: www.s-p-a.be/wijmakenliedekerke

 

De naam sp.a vooruit waarmee de ploeg naar de kiezer trekt, verwijst naar de duidelijke keuze die de afdeling maakt voor verruiming. Op 14 oktober zal sp.a vooruit de kiezer aanspreken met een progressief project voor een warm, duurzaam, gezond Liedekerke waar alle inwoners zich thuis voelen. sp.a vooruit zal dat doen met een hechte ploeg van vertrouwde gezichten aangevuld met nieuwe, onafhankelijke progressieve kandidaten, een goede mix van nieuw, aanstormend talent en vaste waarden. Inwoners van Liedekerke die de ploeg willen versterken, zijn van harte welkom.

 

De volledige lijst van de open lijst van sp.a vooruit wordt binnen afzienbare tijd bekend gemaakt. Wat zeker is dat de lijst wordt getrokken door een lijsttrekkersduo: huidig eerste schepen Dirk Lodewijk op de eerste plaats en Vlaams Parlementslid Katia Segers op twee.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 feb 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 17 aug 2019
Jacky Delcour | 12 aug 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 04 aug 2019
Jacky Delcour | 04 aug 2019
Jacky Delcour | 25 jul 2019
Jacky Delcour | 09 jul 2019

archief