LIEDEKERKE - Viering van 60 jaar Geloofsgemeenschap Onze-Lieve-Vrouw Boodschap

C21

LIEDEKERKE - Viering van 60 jaar Geloofsgemeenschap Onze-Lieve-Vrouw Boodschap

2018-03-03__-_viering_van_60_jaar_muilem
 

In het kader van het feestjaar “60 jaar Onze -  Lieve - Vrouw Boodschap”

 

3 maart aanstaande een heel bijzondere dag. Die zaterdag vindt er een heus feest plaats in onze kerk: met woord, muziek en dans blikken we even terug op het ontstaan van onze gemeenschap, maar kijken we vooral  vol vertrouwen naar wat de toekomst ons brengen zal.

 

Het wordt een niet te missen avond in samenwerking met MIKS, het strijkkwartet uit onze gemeente, de jeugddansgroep JOPADA, het gemengd koor Ter Muilen dat ons verwent met mooie liederen en samenzang; “De Valier” geeft ons een mooi beeld over het dagelijks leven van hun bewoners.  Na de voorstelling bieden wij een gratis receptie aan.

 

Kaarten zijn te verkrijgen na de eucharistievieringen en kunnen telefonisch besteld worden tussen 18.00 u en 20.00 u op 053/66.14.01

 

Voor het komende feest van Onze Lieve Vrouw Boodschap op 25 maart wil de werkgroep  “60 jaar OLVB “ in de kerk een tentoonstelling houden van foto’s, schilderijen, tekeningen…. Van de kapel en van de beweeg.

 

We doen hiervoor een oproep aan alle bezitters van schilderijen, foto’s of tekeningen. Het hoeven geen “kunstwerken” te zijn, maar elk persoonlijk werk is van harte welkom. We zijn ervan overtuigd dat er in menige familie werken aanwezig zijn ! 

 

Wil je meewerken of  heb je  vrienden of kennissen die dat zouden willen, geef ons dan zo vlug mogelijk een seintje, liefst zo snel mogelijk en zeker voor 5 maart 2018.

 

Hierbij enkele contactpersonen:

Hugo  Asselman 053/66.21.09 -  Yolande Van Droogenbroeck 053/67.27.47

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 feb 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief