LIEDEKERKE - Famuze & ‘The Band’ brengen ‘Country in my genes’

C21

LIEDEKERKE - Famuze & ‘The Band’ brengen ‘Country in my genes’

2018-04-14_country_in_my_genes_1_a
 

Wat kijken we met z’n allen uit naar het voorjaar als de lentezon elk van ons uit onze winterslaap haalt! Het doet Famuze alvast dromen van alweer een muzikale ontdekkingsreis. Dit keer zochten en vonden ze inspiratie in de wereld van de Country en de (Ierse) folk. Naar gewoonte brengen ze een aantal alom gekende nummers afgewisseld met voor velen onbekend repertoire.

 

Wie country en folk hoort, denkt natuurlijk ook aan ‘een band’. En ja hoor, ook daar hebben ze voor gezorgd. Drie toppertjes vormen samen ‘The Band’: Malicorne Buysse (viool en cello), Dirk Diddens (gitaar) en Silas Van den Spiegel (percussie). Nieuw deze keer is trouwens dat heel wat arrangementen van de hand van Famuze en de muzikanten zelf zijn. Spannend!

 

Met hun concert ‘Country in my genes’ willen Famuze en The Band u alvast deugddoende lentekriebels bezorgen. Daarom wordt u vriendelijk uitgenodigd op zaterdag 14 april 2018 om 20u in GC Warande te Liedekerke.

 

Kaarten kosten 11 euro en zijn te verkrijgen bij de leden van Famuze, de muzikanten in het vrijetijdshuis te Liedekerke.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 mrt 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief