Open Vld LIEDEKERKE naar verkiezingen met sterk vernieuwde lijst

C21

Open Vld LIEDEKERKE naar verkiezingen met sterk vernieuwde lijst

Vld-_liedekerke__1_ab
 

Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober zal Open Vld Liedekerke zich met een sterk verjongde lijst aan de kiezer voorstellen. 

 

Joris Poppe, sinds 2013 voorzitter van Open Vld Liedekerke, zal de lijst trekken. Evi Asselman staat op de tweede plaats en Vincent De Loof op drie. De lijst wordt geduwd door uittredend gemeenteraadslid Patrick Asselman en gewezen gemeenteraadslid Danie De Ro-Monfrans. Hiermee weerspiegelt de lijstvorming de vernieuwing die Open Vld Liedekerke heeft doorgemaakt sinds de gemeenteraadsverkiezingen van 2012. 

 

Patrick Asselman: “We trekken resoluut de kaart van de verjonging voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Onze partij heeft zich onder het voorzitterschap van Joris sterk vernieuwd, hij is dan ook de juiste man om onze lijst voor de komende verkiezingen te trekken. We zullen ons als één ploeg aan de kiezer presenteren met een programmapunten die beantwoorden aan de verwachtingen van alle Liedekerkenaren.”  

 

Joris Poppe: “We gaan met Open Vld Liedekerke een consequent liberaal programma voorstellen aan de kiezer. Een gezond en transparant financieel beleid wordt sowieso één van de pijlers, net als mobiliteit en veiligheid. Onze lijst wordt een mix van jonge krachten en vertrouwde gezichten die jaren ervaring op de teller hebben.”

 

De komende weken zal Open Vld Liedekerke met meer kandidaten naar buiten komen maken en ook concrete programmapunten bekend maken. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 mrt 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 01 jul 2024
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief